Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η Ισπανική επικαιρότητα

Στην Primera Division οι ομάδες προσπαθούν να βελτιώσουν το ρόστερ τους όσο περισσότερο γίνεται. Φυσικά τα οικονομικά θέματα είναι σε δύσκολη κατάσταση και δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν οι κινήσεις που γινόταν τα περασμένα καλοκαίρια.

Παρόλα αυτά οι ομάδες κάνουν τις κινήσεις τους με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη παρουσία τους στο νέο πρωτάθλημα.

 

Barcelona



Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει τους στόχους της και κινείται γύρω από αυτούς. Ο Τιάγο Σίλβα είναι ένας από αυτούς. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης θα καταθέσει πρόταση ύψους 30 Εκατομμυρίων Ευρώ για την απόκτησή του. Ο Γκουντογκάν είναι επίσης ένας στόχος για την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί θέλουν να κάνουν νέα συμβόλαια σε Πικέ και Ινιέστα. Ο Πουγιόλ, κάνει σκέψεις για να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

 

Real Madrid



Η Ρεάλ απέκτησε τον Ίσκο (επιτελικός) από την Μάλαγα. Πολύ καλή επένδυση για τους Μαδριλένους. Επίσης, βρίσκεται κοντά στον Ιλαραμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Απέκτησε τον Καρβαχάλ (αμυτνικός) από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Από κει και πέρα μπέρδεμα γίνεται με τον Ιγκουαϊν. Ο Κοεντράο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν παραμείνει στο Μπερναμπέου. Υπάρχουν φήμες για επιστροφή του στην Μπενφίκα. Ο Καρβάλιο πήγε στην Μονακό. Ο Ρονάλντο, δήλωσε ότι το μέλλον του είναι στην Ρεάλ, βάζοντας προσωρινά μία τελεία στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί.

Όσων αφορά τον Μπέϊλ, η Ρεάλ σταμάτησε προσωρινά να δείχνει το ενδιαφέρον της.


Valencia



Απέκτησε τον Χάβι Φουέγο (αμυντικό χαφ) από την Ράγιο Βαγιεκάνο για τρία χρόνια. Επίσης απέκτησε τον Μίσελ (μεσοεπιθετικός. Παίζει και στο δεξί άκρο) από την Λεβάντε.

Από κει και πέρα ζητάει 30 Εκατομμύρια Ευρώ για τον Σολδάδο. Ενδιαφέρον δείχνει η Τότεναμ αλλά οι απαιτήσεις των νυχτερίδων κρίνονται υψηλές. Το ίδιο και με τον Αντίλ Ραμί, ο οποίος είναι πολύ πιθανό αν αποχωρήσει από το Μεστάγια.

Ο Τίνο Κόστα αποχώρησε αφήνοντας στις νυχτερίδες περίπου 6.000.000. Ευρώ.


Atletico Madrid



Απέκτησε τον Λέο Μπαπτιστάο από την Ράγιο Βαγιεκάνο (επιθετικός). Σε 28 συμμετοχές πέτυχε 7 γκολ την σαιζόν 2012-2013. Κατά τ' άλλα τίποτα το ιδιαίτερο για τους ροχιμπλάνκος.


Real Betis



Η Μπέτις, έχασε και απέκτησε παίκτες. Οι κυριότερες κινήσεις της ήταν η αποχώρηση του Μπενιάτ (επιθετικός) για την Αθλέτικ Μπιλμπάο και η απόκτηση του Βερντού (επιτελικός) από την Εσπανιόλ.


Sevilla



Και η Σεβίλλη έχει έντονο πάρε - δώσε στο μεταγραφικό παζάρι. Οι κυριότερες κινήσεις της (από θέματα πωλήσεων) ήταν η πώληση του Χέσους Νάβας ο οποίος άφησε περίπου 25.000.000 Ευρώ στα ταμεία της ομάδας, η πώληση του Σπάχιτς (κεντρικός αμυντικός) , του Λόυνα (αμυντικός) στην Άστον Βίλα και του Πάλοπ (τερματοφύλακας) στην Μπάγερ Λεβερκούζεν . . .

Αντίθετα απέκτησε τους: Χάϊρο (μέσος) από την Ρασίνγκ Σανταντέρ, τον Ρουσέσκου (επιθετικό) από την Στεάουα Βουκουρεστίου, τον Μπέτο (τερματοφύλακας) από την Σπόρτινγκ Μπράγκα και τους Παρέχα (αμυντικός) από την Σπαρτάκ Μόσχας και τον Μάρκο Μαρίν (μεσοεπιθετικός) από την Τσέλσι, ως δανεικούς . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου