Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Geobet: Παιχνίδι και στην Ισπανία ......

Ξεκίνημα και με Ισπανία λοιπόν από το site του BetGrass με σημεία και προβλέψεις που θα αφορούν τόσο την Primera όσο και την Segunda Division.

Πάμε όμως να δούμε την δυάδα που επιλέξαμε για σήμερα:




Επιλογή μου λοιπόν το πολύ καλό 1,80 στο g/g της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη. Μπορεί να μην έχει και τις καλύτερες επιδόσεις απέναντι στους 2 μεγάλους του Ισπανικού πρωταθλήματος ο Εμερι αλλά οι δηλώσεις του πως δεν θα προφυλάξει τους βασικούς εν όψει του επαναληπτικού κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τετάρτη μας προϊδεάζει για ένα δυνατό παιχνίδι. Από την άλλη η κούραση από το ευρωπαϊκό της παιχνίδι, η διαφορά της που έχει από τους ανταγωνιστές της αλλά και η ρεβάνς του κυπέλλου που ακολουθεί με την Ρεάλ την Τρίτη στο Καμπ Νου πιστεύω θα διευκολύνουν την επαλήθευση του σημείου μας.

Το δεύτερο σημείο μου έρχεται από την Segunda και από μια πολύ δυνατή στην έδρα της ομάδα την Αλκορκόν. Έχει 10 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες και σήμερα υποδέχεται την εξίσου ανταγωνιστική Σπ. Χιχόν. Για τους πιο συντηρητικούς ίσως κάνει ο άσσος στο 1,80 αλλά εγώ παρ' όλο την σημαντική απουσία του Τρέχον στη Χιχόν θα πάω με λίγο ρίσκο στο over του 2,00 πιστεύοντας ότι ακόμα και έτσι η Χιχόν ένα τέρμα θα το πετύχει.

Αρχική κάβα:1000 μονάδες
Ποντάρισμα (23//2013)
Δυάδα: Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη goal goal (1.80) - Αλκορκόν Over 2.5 (2.00) [Συνολ. Αποδ. 3,60] Χ 18 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 982 μονάδες
Καλά κέρδη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξτε....

4 σχόλια:

  1. καλη αρχη φιλε και καλο ταμειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή Geobet!!! Μόνο επιτυχίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ παιδιά κ σε σας οτι καλύτερο..... να σημειώσω μόνο για τους αναγνώστες μας κάτι που παρέλειψα οι αποδόσεις είναι απο την bet365....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή και επίσημα geo και από μένα...

    Πάντα επιτυχίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή