Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Συντηρητικό παιχνίδι

Καλημέρα σε όλους. Μεσοβδόμαδα, παρακολουθήσαμε πολύ ωραία παιχνίδια. Κορυφαίο παιχνίδι όλων ήταν, το Ρεάλ-Μαν Γιουν. Ακόμα και στο Europa League, όμως, υπήρξαν πολύ ωραία ματς με πολλά γκολ και μεγάλη αγωνία.

Στοιχηματικά, την Πέμπτη, τα παιχνίδια που ποντάρισα, "στράβωσαν" από την αρχή. Με 10 παίκτες η Φενέρ από την αρχή του αγώνα, δύο πέναλτι κατά του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος. Δεν έμειναν περιθώρια. Ασφαλώς και δεν ψάχνω δικαιολογίες...

Από το σημερινό πρόγραμμα σημείωσα εξαρχής τις παρακάτω ομάδες.. Καρλάϊλ, Μπόρνεμουθ, Γουόλσολ, Μπρίστολ Ρόβερς over, Νταμπάρτον, Αμβούργο, Φορτούνα, Άουγκσμπουργκ Draw No Bet, Άϊντραχτ Draw No Bet, Μπιλμπάο goal goal, Τσεζένα.

11 σημεία δηλαδή. Ασφαλώς και δεν θα παιχτούν όλα. Αφήνω έξω την Μπόρνεμουθ (μικρό το 2,10 για μικρές κατηγορίες Αγγλίας), Γουόλσολ (ναι μεν σε φόρμα, αλλά η Νοτς Κάουντι είναι επικίνδυνη εκτός), Καρλάϊλ (και εδώ μικρή απόδοση για μικρές κατηγορίες Αγγλίας). Αφήνω έξω και τα δύο Γερμανικά (είναι ρισκαδόρικα σημεία. Και δεν θέλω να ανοίξω το παιχνίδι μου σήμερα). Αφήνω και την Τσεζένα (έχει τρεις σερί νίκες, αλλά και η Τσιταντέλα εντός έδρας στα τελευταία ματς δεν χάνει).

Έμειναν 5 σημεία πλέον... Αυτά, θα ποντάρω κιόλας...

Αμβούργο [καταρχήν υπάρχει καλό κλίμα και ανεβασμένη ψυχολογία στην ομάδα μετά και το διπλό στο Ντόρτμουντ. Μεσοεπιθετικά η ομάδα είναι μια χαρά. Η Γκλάντμπαχ, έπαιξε Πέμπτη βράδυ με την Λάτσιο για το Europa League και θα παίξει σήμερα μεσημέρι στο Αμβούργο. Κολλητά ματς για μία ομάδα, που δεν είναι και τόσο έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις. Στα αρνητικά μας, το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια η Γκλάντμπαχ παίρνει αποτέλεσμα στο Αμβούργο (δύο διπλά και μία ισοπαλία) και 1-2 απουσίες από την άμυνα του Αμβούργου. Ο άσος στο 1.90].

Φορτούνα (έπαιξε πολύ καλά με την Φράϊμπουργκ εκτός, αλλά ήταν αναποτελεσματική. Είναι ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της κυρίως. Και τέτοια ματς, μπορεί να τα κερδίσει εντός έδρας. Συν τοις άλλοις, με την Γκρόϊτερ έχει και παράδοση τα τελευταία χρόνια. Ο άσος στο 2,30).

Νταμπάρτον (από την 1η Σκωτίας... Μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Η Ρέϊθ Ρόβερς, μετράει, τρεις σερί ήττες. Έχω φόρμα δηλαδή υπέρ μου... Στο 3.80 το διπλό).

Μπρίστολ Ρόβερς over (τόσο η Μπρίστολ Ρόβερς όσο και η Γουίκομ, είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά και σκοράρουν σχεδόν σε κάθε τους παιχνίδι. Στο 1,75).

Μπιλμπάο goal goal (η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι ικανή να σκοράρει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Η Μάλαγα, παίζει κι' αυτή επιθετικά και σκοράρει. Εντός έδρας, δέχτηκε γκολ από την Θέλτα και την Σαραγόσα. Τουλάχιστον, ένα θα δεχτεί και από την Μπιλμπάο. Στο 1,73 το goal goal).

Μονό αποδεκτό θα πονταριστεί η Νταμπάρτον (λόγω απόδοσης) και τα υπόλοιπα σε παρολί. Θα τα χωρίσω σε δύο δυάδες.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 800,35 μονάδες
Κέρδη (14/2/2013): -
Υπόλοιπο: 800,35 μονάδες
Ποντάρισμα (16/2/2013):
Μονά αποδεκτά
Ρέϊθ Ρόβερς - Νταμπάρτον 2 (3.80) Χ 15 μονάδες
Δυάδα 1: Φορτούνα - Μπρίστολ Ρόβερς over 2,5(4.03) X 17,5 μονάδες
Δυάδα 2: Αμβούργο - Μπιλμπάο goal goal (3.29) Χ 20 μονάδες
Τετράδα με: Φορτούνα - Μπρίστολ Ρόβερς Over - Αμβούργο - Μπιλμπάο goal goal (13.23) Χ 4 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 56,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 743,85 μονάδες


Προσέξτε... Το κύριο παιχνίδι μου είναι το μονό και οι δύο δυάδες. Την τετράδα την έβαλα ως ένωση των δύο δυάδων σε περίπτωση που βγουν και τα τέσσερα σημεία των δύο δυάδων. Για να βγει κάτι έξτρα σε περίπτωση που γίνει το 4/4 στις δυάδες. Απλά πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου