Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Ένα μεγάλο σημείο

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα. Πρώτη Φεβρουαρίου σήμερα και η αλήθεια είναι ότι ο καιρός σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει χειμώνα. Ακολουθεί, ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με πλήρες πρόγραμμα από όλα τα πρωταθλήματα. Στο μεσοβδόμαδο που μας άφησε τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Εδώ και τρεις εβδομάδες γράφω, ότι ο Ιανουάριος δεν είναι καλός μήνας για στοίχημα. Προσεκτικά πονταρίσματα, λίγες επιλογές και καθόλου άγχος είναι τα στοιχεία που χρειάζονται.

Την τελευταία εβδομάδα (Σάββατο και Τρίτη που μας πέρασαν, δηλαδή) δεν τα πήγαμε καλά. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Το στοίχημα αυτά έχει. Δεν σημαίνει ότι επειδή σε μία περίοδο κάποιος κερδίζει είναι ο "ένας και μοναδικός", είναι "ο σκίστης" και όταν μία περίοδο χάνει γίνεται "ο χειρότερος όλων".
Το στοίχημα, είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί Υ-Π-Ο-Μ-Ο-Ν-Η πρώτα απ' όλα. Και στην συνέχεια διάρκεια τόσο στη μέθοδο που μελετάμε, όσο και στην μέθοδο που ποντάρουμε. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ΠΟΤΕ να παρεκκλίνουμε από τις μεθόδους μας.

Πάμε στα του στοιχήματος τώρα. Ένα σημείο κρατάω για σήμερα σε μονό αποδεκτό. Το διπλό της Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ, μέσα στο Ινονού της Μπεσικτάς.

Καταρχήν, όποιος βλέπει Τουρκικό Πρωτάθλημα (εγώ βλέπω, μου αρέσει. Παίζουν επιθετικά) και έχει δει την Καρντεμίρ εκτός έδρας, θα διαπίστωσε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Το πρώτο και σημαντικό δεδομένο είναι ότι αυτή η ομάδα (Καρντεμίρ) έχει κερδίσει εκτός έδρας τόσο την Φενέρμπαχτσε, όσο την Γαλατασαράϊ, όσο και την Τραμπζονσπόρ. Με το ίδιο σκορ και τις τρεις (1-3, δηλαδή) ! ! !

Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι η Καρντεμίρ, είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος (5-0-5). Η Μπεσικτάς, εντός έδρας είναι ασταθής ομάδα (4-5-1).

Το τρίτο δεδομένο είναι ότι επέστρεψαν από το Copa Africa δύο παίκτες βασικότατοι (ο Μαμπιάλα που είναι βασικός αμυντικός και ο Λούα Λούα που είναι βασικός επιθετικός). Από την άλλη, η Μπεσίκτας, έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Σίβοκ, Χίμπερτ, Μποράλ (βασικός κεντρικός αμυντικός και βασικοί ακραίοι μπακ) και επίσης θα λείψει ο Καβλάκ (βασικός κεντρικός χαφ).

Ένα ακόμη δεδομένο είναι ότι η Μπεσίκτας είναι αφελής ομάδα, καθώς ανεβάζει υπερβολικά τις γραμμές της, με αποτέλεσμα να δέχεται πανεύκολα τις κόντρα επιθέσεις και το εύκολο γκολ. Πόσο μάλιστα τώρα, που θα έχει χτυπητά προβλήματα μεσοαμυντικά. Οι γρήγοροι επιθετικοί της Καρντεμίρ θα βρουν χώρους και θα προκαλέσουν προβλήματα.

Το έκαναν με την Φενέρ, το έκαναν με την Γαλατά, το έκαναν με την Τραμπζόν... Γιατί όχι και με την προβληματική αμυντικά Μπεσικτάς ; ; ;  Στο 5.25, ούτε το σκέφτομαι... Το ποντάρω και περιμένω...

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 924,10 μονάδες
Κέρδη (29/1/2013): -
Υπόλοιπο: 924,10 μονάδες
Ποντάρισμα (1/2/2013):
Μονό αποδεκτό
Μπεσικτάς - Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ 2 (5.25) Χ 14 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 14 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 910,10 μονάδες


Μόνο ένα μονό σήμερα. Ακολουθεί Σουκού, γεμάτο αγώνες. Δεν θα έπαιζα (ως συνήθως) Παρασκευή, αλλά αυτό το 5.25 της Καρντεμίρ ήταν πολύ υψηλό, για αν το αφήσω. Ραντεβού αύριο, με ένα γεμάτο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου