Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Jimlaw: Με τις Ισπανικές

Καλημέρα σε όλους. Χθες, ήταν μέρα Κυπέλλου στην Αγγλία. Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός της Άρσεναλ, από την Μπλάκμπερν. Επίσης, η Έβερτον, ήρθε ισόπαλο 2-2 με την Όλνταμ. Η Όλνταμ, αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για τις ομάδες του Λίβερπουλ. Τόσο για την Έβερτον, όσο και για την Λίβερπουλ (που την απέκλεισε). Σπουδαίος θεσμός το FA CUP, με αρκετές εκπλήξεις.

Στοιχηματικά, χθες αν και βγήκαν οι δύο άσοι στην Γερμανία (Αμβούργο και Φορτούνα) δεν έκανα καλή χημεία και έτσι δεν κέρδισα....

Στο σημερινό πρόγραμμα αρχικά σημείωσα τις εξής ομάδες: Μορεϊρένσε, Βαγιαδολίδ, Ρεαλ over 3.5, Κόρδοβα, Νουμάνθια, Τζένοα goal goal, Ίντερ goal goal, Φέγενορντ... Λίγες επιλογές σε γενικές γραμμές.

Τα μεγάλα σημεία (Μορεϊρένσε και Βαγιαδολίδ) τα αφήνω στην άκρη. Η Βαγιαδολίδ, έχει αρκετές απουσίες και στην Ατλέτικο, ίσως μιλήσει ο πληγωμένος εγωισμός. Η Μορεϊρένσε, να πω την αλήθεια μου αρέσει αλλά η Γκιμαράες τέτοια ματς κυνηγάει εντός έδρας...

Οπότε, σήμερα δεν θα έχω στο παιχνίδι μου υψηλές αποδόσεις (δεν με βοηθά το πρόγραμμα). Έχω σημεία περισσότερο φαβορί και ειδικά στοιχήματα...

Κόρδοβα (είναι πολύ καλά μέσα στο 2013. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Η Αλκορκόν, είναι αρκετά αδύναμη εκτός έδρας. Αντίθετα, αντλεί δύναμη από την έδρα της. Αν δείτε τον πίνακα της βαθμολογίας, θα το διαπιστώσετε.. Ο άσος στο 2,10).

Νουμάνθια (εδώ γνωρίζω ότι ποντάρω σε μία ομάδα, η οποία είναι ντεφορμέ. Σε πολύ χειρότερη κατάσταση είναι, όμως και η Χερέθ. Μετρά 13 ματς χωρίς νίκη. Έχει να κερδίσει από τις 4-11-2012. Η Νουμάνθια, δεν είναι κακή ομάδα. Τυχαίνει να είναι σε κακή περίοδο. Το γεγονός, που με έστρεψε στον άσο ήταν οι πολλές απουσίες της Χερέθ σε συνάρτηση με την παρατεταμένα κακή αγωνιστική της κατάσταση. Στο 1,80 ο άσος).

Εσπανιόλ over 2,5 (η Εσπανιόλ, είναι πολύ καλά και σκοράρει κατά ρυπάς. Έχει μεγάλα σκορ τελευταία. Η Μπέτις, είναι σε αγωνιστική πτώση, αλλά στα εκτός έδρας κυνηγάει την κόντρα επίθεση και έχει τους παίκτες για να κάνουν "ζημιές", Μελανό σημείο, αποτελεί το γεγονός ότι η Μπέτις δεν σκόραρε στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια της. Παρόλα αυτά, η απόδοση του 2,10 στο over είναι πάρα πολύ καλή).

Ίντερ goal goal (τόσο η Ίντερ, όσο και η Φιορεντίνα είναι ομάδες επιθετικές. Δεν έχουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Στο 1,83 το goal goal).

Φέγενορντ (έχει κάνει δύο σερί νίκες και δείχνει να βρίσκεται σε ανέβασμα. Διατηρείται κοντά στην κορυφή και τέτοια παιχνίδια έχει την δυνατότητα να τα κερδίζει. Η Τσβόλε, χωρίς νίκη για τρία ματς. Στο 1,80 το διπλό).

Τζένοα goal goal (και εδώ, έχω δύο ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ. Και τα μεταξύ τους ματς, συνήθως είναι με αρκετά γκολ. Στο 1,83 το goal goal).

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 743,85 μονάδες
Ποντάρισμά (17/2/2013):

Δυάδα 1: Κόρδοβα - Νουμάνθια (3.78) Χ 14,5 μονάδες
Δυάδα 2: Εσπανιόλ Over 2,5 - Ίντερ goal goal (3.84) Χ 14 μονάδες
Δυάδα 3: Τζένοα goal goal - Φέγενορντ (3.29) Χ 15 μονάδες
Ανοιχτά μπετ: 43,5 μονάδες
Υπόλοιπο: 700,35 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου