Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Geobet: Παιχνίδι με goal ημέρα δεύτερη .......

Ιδανικά ξεκίνησαν οι χθεσινές μας προβλέψεις με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν πρώτοι κάνοντας έτσι πιο εύκολα την αποστολή μας, παρ' όλα αυτά μόνο η Μπαρτσελόνα απάντησε στην πρόκληση αφήνοντας έτσι η Αλκορκόν την 2άδα μας στα ...... μισά.

Για σήμερα έχω και πάλι επιλέξει να παίξω με τα goal μιας και δεν υπάρχει ιδιαίτερα ξεκάθαρο σημείο σε καλή απόδοση.

Πάμε λοιπόν με το g/g στο Ατλέτικο - Εσπανιόλ στο 2,00 μιας και μπορεί για 667 λεπτά να έχει παραμείνει απαραβίαστη (εντός στην Primera) η εστία της γηπεδούχου όμως η Εσπανιόλ τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα καταφέρει πιστεύω να μας δικαιώσει. Άλλωστε όπως τόνισε και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Χαβιέρ Αγίρε "Δεν θα εμφανιστούμε στη Μαδρίτη σαν πρόβατα σε σφαγή. Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".


Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Segunda και έχει να κάνει με το over της Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι της με την Λας Πάλμας επίσης στο 2,00. Οι γηπεδούχοι έχουνε σκοράρει και στα 12 εντός έδρας παιχνίδια τους με τα τέσσερα τελευταία να έχουνε γράψει over. Από την άλλη και η Λας Πάλμας με την ταχύτητα των αντεπιθέσεων της μπορεί και αυτή να βοηθήσει να υπερβούμε τα 2 goal στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αρχική κάβα : 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα : 982 μονάδες
Ποντάρισμα (24/02/2013)
Δυάδα : Ατλ. Μαδρίτης - Εσπανιόλ goal goal 2.00 (bet365) - Βιγιαρεάλ - Λας Πάλμας over 2,5 2.00 (bet365) [ Συνολική απόδοση 4.00] Χ 15 μονάδες
Νέο υπόλοιπο : 967 μονάδες

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε να παίξτε....

2 σχόλια:

  1. Δεν μου λες Τζεο...;;;

    Εγώ που βλέπω Γρανάδα το απόγευμα, βλέπω καλά ή θέλω γιατρό ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει αλλαγή προπονητή η Θέλτα (πρώην Γρανάδα) και δεν την παίρνει άλλο για πιο χαμηλά. Πιστεύω ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ...... 2-3 γκολ η καλύτερη επιλογή....

      Διαγραφή