Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

4η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Manchester City - Chelsea

Τέταρτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε.Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .





Το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική είναι το Μάντσεστερ Σίτυ - Τσέλσι το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00.

Μάντσεστερ Σίτυ


Η Μαν Σίτυ πλέον στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με το εκπληκτικό σερί της κατάφερε να αφήσει πίσω της την Άρσεναλ και την Τσέλσι. Πάντως ο δρόμος των 15 αγωνιστικών που ακολουθούν είναι μακρύς και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί από τώρα δεδομένο.

Η Μαν Σίτυ μετράει έξι σερί νίκες και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Επίσης είναι η καλύτερη έδρα του νησιού και ίσως και της Ευρώπης. Πλήγμα για τους πολίτες η απουσία του Σέρχιο Αγουέρο (έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο) για τον επόμενο μήνα.


Τσέλσι


Η Τσέλσι ήταν άτυχη με την Γουέστ Χαμ καθώς είχε πάρα πολλές τελικές αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στην εστία. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Άρσεναλ στην δεύτερη θέση και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Μαν Σίτυ.

Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αναφέρονται.


Παράδοση


Η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι 4-0-1. 2008-2009 (1-3), 2009-2010 (2-1), 2010-2011 (1-0), 2011-2012 (2-1), 2012-2013 (2-0).



Κανόνες


1. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα: 1 βαθμός
(πχ 1,Χ,2)

2. Για κάθε ακριβές σκορ: 3 βαθμοί
(πχ 2-0)

3. Για τον / τους σκόρερ: Από 3 βαθμούς αν βρεις το σωστό αποτέλεσμα και από 5 βαθμούς αν βρεις το ακριβές σκορ.
(πχ Οζίλ - Ζιρού, 5 + 5 = 10 βαθμοί)

Οι μάξιμουμ πόντοι που μπορείτε να κερδίσετε από τους σκόρερς είναι 15. Μπορείτε να προτείνετε μέχρι τρεις σκόρερς γενικά (έναν από την μία ομάδα και δύο από την άλλη ή τρεις από την μία ομάδα και κανέναν από την άλλη), ενώ αν το ακριβές σκορ που προβλέπεται είναι 1-0 θα δίνεται έναν μόνο σκόρερ.

Πόντους από τους σκόρερ θα κερδίζετε ακόμα και αν δεν βρείτε το σωστό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ΔΕΝ βρείτε το σωστό αποτέλεσμα ΑΛΛΑ βρείτε τον / τους σκόρερ θα κερδίζετε 1 βαθμό για κάθε έναν.

Το ακριβές σκορ 0 - 0 θα δίνει 6 βαθμούς

6 σχόλια:

  1. 1-2
    ΤΖΕΚΟ-ΤΟΡΡΕΣ -ΑΖΖΑΡ
    ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περισσότερο λόγω ενστίκτου, προβλέπω:

    Τελικό αποτέλεσμα: Ισοπαλία

    Ακριβές σκορ: 1-1

    Σκόρερ ομάδων: Νεγρέδο (από Μαν Σίτυ) και Ετό (από Τσέλσι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1-1

    Νεγρεδο-Αζαρ

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε και λέμε...

    Η Σίτι άμα νικήσει αποκτά σαφές προβάδισμα εναντίον της Τσέλσι..

    Η Τσέλσι ξέρει να παίρνει αποτελέσματα εκτός αλλά δύσκολα νικά...

    Η Σίτι θα έχει την κατοχή και η Τσελσι θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση..

    Η Σίτι δύσκολα δεν θα σκοράρει, άμα βάλει μόνο 1 γκολ θα ειναι επιτυχία...Aπό την άλλη η Σίτι δεν έχει και την καλύτερη άμυνα. Η Τσέλσι μπορεί να σκοράρει κάλλιστα...

    Όλα αυτά με κάνουν να ποντάρω στο:

    1-1

    Σίλβα-Ετό

    Marauder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασε να προσθέσω ότι η ισοπαλία δεν χαλάει κάποιον...

      Marauder

      Διαγραφή