Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Το βίντεο της ημέρας (vds)


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βάζουμε ορισμένα βίντεο (ίσως και κάθε εβδομάδα) τα οποία προκαλούν εντύπωση και γέλιο. Άλλες φορές με την τροχιά που παίρνει η μπάλα, άλλες φορές με τις γκάφες που κάνουν ορισμένοι παίκτες.


Φυσικά οι παίκτες εφόσον έχουν να κάνουν με την μπάλα, όλα είναι πιθανό να συμβούν. Ακόμα και τα πιο απίθανα. Ας δούμε το σημερινό βίντεο μας και το θέμα το οποίο το περικλείει . . .


Κάποιες φορές (μέχρι σπάνιες) βλέποντας ή παίζοντας και εμείς οι ίδιοι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (της γειτονιάς, των σχολείων, των 5Χ5) έχουμε δει ή βιώσει αυτό το παράξενο (άσχημο θα το χαρακτήριζα) συναίσθημα του αυτογκόλ. Αν πρόκειται για την ομάδα που υποστηρίζουμε μας πιάνουν τα νεύρα. Αν πρόκειται για τον εαυτό μας θυμώνουμε και στενοχωριόμαστε ταυτόχρονα.

Φυσικά το αυτογκόλ που θα δούμε στο σημερινό βίντεο που βρήκαμε δεν έχει προηγούμενο. Ή μάλλον έχει σε ένα τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πριν πολλά χρόνια. Ας το δούμε και μετά σχολιάζουμε...





Πραγματικά ασύλληπτο αυτογκόλ ! ! ! Είναι από τα αυτογκόλ που δεν εύχεσαι ούτε στον μεγαλύτερο σου αντίπαλο. Προσωπικά, δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο (συνήθως έπαιζα τερματοφύλακας). Εσάς σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ; ; ; Και αν ναι πως αντιδράσατε ; ; ; 

2 σχόλια:

  1. Στα 2,5 περιπου χρονια που παιζω τερμα δεν εχω κανει ακομα τετοια γκαφα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω παθει κ εγω κατι παρομοιο , ως τερματοφυλακας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή