Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ποδοσφαιρικά αινίγματα

Από δω και μπρος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει και μία στήλη με ποδοσφαιρικά αινίγματα. Είχαμε την στήλη "αυτό το ξέρατε ; ; ;", όπου σας παρουσιάζαμε ένα στοιχείο από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Από δω και πέρα θα υπάρχει και μία στήλη με αινίγματα, όπου θα θέτουμε το αίνιγμα και θα προσπαθείτε εσείς να βρείτε την απάντηση.

Η στήλη με τίτλο "αυτό το ξέρατε ; ; ;" ασφαλώς και θα συνεχίσει απλά θα ανεβαίνει εναλλάξ με την στήλη "Ποδοσφαιρικά αινίγματα" για να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον . . .

Ας δούμε λοιπόν το σημερινό μας αίνιγμα  . . .





Το προηγούμενο αίνιγμά μας, δυσκόλεψε κάπως. Παρόλα αυτά ο φίλος της στήλης, ο Marauder μετά από πολύ βοήθεια κατάφερε να βρει την λύση του...

Το σημερινό μας αίνιγμα δεν είναι (και πάλι) πολύ δύσκολο. Το διατυπώνω παρακάτω και όποιος χρειαστεί βοήθεια ας την ζητήσει . . .


Ποιο ήταν το κοινό γνώρισμα των τελικών του Champions League το 1984 (Κύπελλο Πρωταθλητριών τότε) και του 2012 ; ; ;


Όποιος ψαχτεί λίγο κανονικά πρέπει να το καταλάβει . . . Είναι πολύ εύκολο. Έτσι για να ανέβει η ψυχολογία κάποιων (πχ Marauder) και να το βρουν εύκολα . . .

4 σχόλια:

  1. Μπαγερν και Ρομα εχασαν τον τελικο ενω επαιζαν στην εδρα τους και ηταν τα φαβαρι, με Αγγλικη ομαδα ως αντιπαλο ! Δηλαδη Λιβερπουλ και Τσελσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιανεται αν συμφωνησω?

    Marauder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιάνεται πιάνεται...

    Αυτή είναι και η απάντηση. Εύκολο ήταν.

    Η απάντηση βασικά ήταν ότι οι χαμένες των τελικών έπαιζαν στην έδρα τους.

    Την επόμενη φορά θα σας βάλω πολύ δύσκολο αίνιγμα. Να ξέρετε ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προλαβα τον μαρα, για μια φορα ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή