Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (8-9-10/2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .




Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο στις 14:45 το απόγευμα ώρα Ελλάδος στην Premier League υπάρχει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Λίβερπουλ - Άρσεναλ, με τους "κόκκινους" να θέλουν να εδραιωθούν στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και τους "κανονιέρηδες" να επιδιώκουν την ανάκτηση της πρώτης θέσης.

Συνεχίζουμε με Premier League όπου στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτο, το απόλυτο Ουαλικό ντέρμπι παίρνει "σάρκα και οστά" . . . Σουόνσι και Κάρντιφ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μία ποδοσφαιρική μάχη που το μόνο σίγουρο είναι πως θα κρατήσει το ενδιαφέρον σε υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Την Κυριακή το απόγευμα στις 16:00, η Ρώμη θα χωριστεί στα δύο όπως και το ιστορικό Ολίμπικο για να υποδεχτεί τις δύο ομάδες που φιλοξενεί εδώ και χρόνια. Λάτσιο και Ρόμα συναντιούνται με τους Λατσιάλι να βρίσκουν με τον Έντι Ρέγια την χαμένη τους αυτοπεποίθηση και την Ρόμα να θέλει να ξεφύγει από το κυνήγι των Νάπολι - Φιορεντίνα αλλά και να παραμείνει στο κυνήγι της Γιουβέντους.

Στις 17:30 το απόγευμα της Κυριακής, υπάρχουν ακόμη δύο ντέρμπι. Στην Ολλανδία υπάρχει το ντέρμπι Χρόνιγκεν - Χέρενφεν και στην Αυστρία στο ντέρμπι της Βιέννης μεταξύ της Ραπίντ και της Αούστρια. Δύο ντέρμπι τα οποία πάντα έχουν πάθος.

Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί το απόλυτο Πορτογαλικό ντέρμπι (τουλάχιστον βάση παράδοσης, γιατί τα τελευταία χρόνια το Μπενφίκα - Πόρτο είναι το απόλυτο Πορτογαλικό ντέρμπι). Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα τεθούν αντιμέτωπες στο στάδιο Λουζ της Λισσαβώνας με τους "αετούς" να θέλουν να αφήσουν πίσω τους μισητούς αντιπάλους τους και τα λιοντάρια να επιδιώκουν το μεγάλο διπλό που τόσο πολύ ψάχνουν τα τελευταία χρόνια μέσα στο στάδιο Λουζ αλλά και για να μειώσουν και την διαφορά τους.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 κοντράρονται οι δύο κορυφαίες Γαλλικές ομάδες για φέτος. Μονακό - Παρί σε ένα μεγάλο ματς, μέσω του οποίου θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του πρωταθλήματος στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου