Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (15-16/2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .






Στην Γερμανία το βράδυ του Σαββάτου στις 19:30 η δεύτερη στην βαθμολογία Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την τέταρτη Σάλκε. Ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την απευθείας συμμετοχή τους, στους ομίλους του επόμενου Champions League.


Στην Ιταλία το βράδυ του Σαββάτου στις 21:45 θα διεξαχθεί ένα σημαντικό ματς. Φιορεντίνα - Ίντερ με τους βιόλα να κατεβαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία, ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ιταλίας και την Ίντερ να ψάχνει ένα μικρό σερί νικών το οποίο να της επιτρέψει να στρογγυλοκαθίσει στις Ευρωπαϊκές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.





Την Κυριακή στις 18:00 υπάρχει στο πρόγραμμα ένα σπουδαίο ματς για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Άρσεναλ - Λίβερπουλ. Οι κανονιέρηδες θα ψάξουν "εκδίκηση" για το βαρύ 5-1 του περασμένου Σαββάτου, ενώ οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το δύο στα δύο κόντρα στους αντιπάλους τους συνεχίζοντας στον θεσμό του Κυπέλλου.

Στην Γαλλία το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 διεξάγεται ο αγώνας της αγωνιστικής. Σεντ Ετιέν - Μαρσέϊγ κοντράρονται σε έναν αγώνα που ο νικητής θα αποδείξει ότι πολύ δύσκολα δεν θα τερματίσει στην τετράδα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου