Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (22/23-2/2014)

Κάθε Παρασκευή  θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη .





Στις 14:45 το απόγευμα του Σαββάτου ένα σπουδαίο παιχνίδια θα διεξαχθεί στο Λονδίνο. Η Τσέλσι υποδέχεται την Έβερτον σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους δικούς της λόγους η κάθε μία.

Στις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου στην Bundesliga διεξάγεται ένα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ντεφορμέ τελευταία, ενώ η Βόλφσμπουργκ επιδιώκει την είσοδό της στην τετράδα (απέχει τέσσερις βαθμούς).

Στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου στην Χώρα των Βάσκων διεξάγεται το πολύ σημαντικό παιχνίδια ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θέλει την νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την Αθλέτικ Μπιλμπάο και κατ' επέκταση την τετράδα και η Μπαρτσελόνα θέλει το διπλό για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση (έστω και με "συγκάτοικο" ή "συγκάτοικους").

Την Κυριακή στις 19:30 το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο. Γιουβέντους - Τορίνο, με την Γιουβέντους να αγωνίζεται στο ντέρμπι τρεις μέρες μετά την μάχη με την Τραμπζονσπόρ (πάλι εντός) και την Τορίνο να κάνει σκέψεις ακόμα και για Ευρώπη πλέον.

1 σχόλιο:

  1. Δυνατα ματσακια το σαββατο... Ενδιαφερον θα εχει η Βολφσμπουργκ , ειναι μια ομαδα που την πιστευω πολυ , ειδικα μετα τς μεταγραφες του χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή