Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

10 σημάδια που δείχνουν ότι δεν ξέρεις μπάλα

Σε όλους μας αρέσει να μιλάμε για ποδόσφαιρο, να κάνουμε τον προπονητή , να σχολιάζουμε για την ομάδα μας , τους παίκτες , τον διαιτητή κλπ.

Όλοι μας έχουμε λοιπόν έναν φίλο , ο οποίος αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και δεν γνωρίζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για το άθλημα. Αυτό φροντίζει να μας το δείχνει (άθελά του) συνεχώς και μας χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου.

Σήμερα θα δούμε λοιπόν 10 σημάδια που δείχνουν ότι το φιλαράκι μας ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ !







1) Δεν ξέρει ποιος πήρε το Τσάμπιονς Λίγκ πέρσι. Πραγματικά δεν έχει ιδέα! Το πιθανότερο είναι να σου πει καμιά Μπαρτσελόνα , γιατί αυτήν βλέπει στις ειδήσεις... Θα σε κοιτάξει μάλιστα περίεργα αν του πεις ότι ο Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην Μπάγερν πλέον και μπορεί και να μην σε πιστέψει.





2) Δεν παίζει Fifa , Pro , Manager και γενικά άλλα παιχνίδια που αφορούν το άθλημα. Δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και αν τον βάλεις να παίξει θα βάλει αυτογκόλ μέσα στα πρώτα 5 λεπτά. Επίσης θα γκρινιάζει πως οι παίκτες σου τρέχουν πιο γρήγορα και πως κλέβεις...






3) Τον ρωτάς ποια ομάδα υποστηρίζει και σου απαντάει '' Δεν ασχολούμαι'' . Αν τον πιέσεις λίγο το πιθανότερο είναι να σου πει κάποια από τις πιο εμπορικές ,  όπως Ρεάλ , Μπάρτσα , Γιουνάιτεντ. Μην πεις στον κόπο να τον ρωτήσεις γιατί , καθώς δεν θα μπορέσει να σου απαντήσει.




 4) Παίζεις στοίχημα και αυτός κοιτάζει το δελτίο σαν να είναι γραμμένο στην Γραμμική Β΄ .

5) Γκρινιάζεις για τον το ''σίγουρο άσσο'' που τελικά βγήκε διπλό από το ημίχρονο και αυτός νομίζει ότι μιλάς για το πρωτογενές πλεόνασμα.






 6) Θεωρεί ότι τα μόνα συστήματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο είναι το 4-5-1 και  το 4-4-2. Αν του μιλήσεις για 4-2-3-1 ή 3-5-2 θα σε κοιτάξει λες και είσαι από άλλον πλανήτη.






7)  Σε παίρνει πάντα τηλέφωνο  τις μέρες που έχει Τσάμπιονς Λίγκ και σου λέει να πάτε σινεμά το βράδυ








8) Του έχεις εξηγήσει άπειρες φορές τι είναι το οφσάιντ αλλά αυτός δεν λέει να το καταλάβει !







9) Βλέπει αγώνα της εθνικής και σε ρωτάει αν είναι τραυματίας ο Χαριστέας!







10) Συμφωνεί πάντα με όλες τις αποφάσεις του διαιτητή ! Ακόμα και όταν είναι οφθαλμοφανές ότι έγινε λάθος ,  αυτός θα υποστηρίξει τον διαιτητή.  Δεν υπάρχει περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη....

2 σχόλια:

  1. το 7ο-9ο-10ο όλα τα λεφτά...

    Πάντως να ξέρεις το δεδομένο...

    Τις βραδιές που έχει μεγάλους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι η χαρά των γυναικάδων. Το 90% των αρσενικών μέσα για μπάλα και οι γυναικάδες έξω με το πεδίο ελεύθερο και τον ανταγωνισμό μειωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για 4-5 ωρες την εβδομαδα , χαλαλι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή