Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών για τους καλύτερους παίκτες

Στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα, μετά το πέρας της σαιζόν 2012-2013 για όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ξεκινήσαμε εδώ στο Betgrass μία σειρά ερωτηματολογίων σχετική με τους καλύτερους παίκτες σε κάθε γραμμή.

Έτσι, λοιπόν, κάναμε τρία γκάλοπ (δξιά του ιστολογίου). Για τους καλύτερους επιθετικούς, τους καλύτερους κεντρικούς χαφ, τους καλύτερους τερματοφύλακες. Μετά από δύο περίπου μήνες τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:


Καλύτεροι επιθετικοί



Σ' αυτή την κατηγορία βάλαμε οκτώ ονόματα . . . Φαν Πέρσι, Σουάρες, Μέσι, Φαλκάο, Καβάνι, Ιμπραήμοβιτς, Λεβαντόφσκι, Ελ Σαράουι. Στο ερωτηματολόγιο συμμετείχαν 49 άτομα. Ο Μέσι βγήκε πρώτος με 13 ψήφους και ο Φαλκάο δεύτερος με 10. Τρίτος στις προτιμήσεις όσων ψήφισαν ήρθε ο Λεβαντόφσκι με 8 ψήφους.


Καλύτερα κεντρικά χαφ



Και εδώ βάλαμε οκτώ ονόματα . . . Γιάγια Τουρέ, Τσάμπι Αλόνσο, Αντρέα Πίρλο, Χάβι Μαρτίνεζ, Ιλκάϊ Γκουντογκάν, Ραούλ Μεϊρέλες, Σίλεϊ Μουντάρι, Μπάστιαν Σβάϊστάϊγκερ. Εδώ τα πράγματα βάση ψήφων ήταν ξεκάθαρα . Σε σύνολο 36 ψήφων και με υπερδιπλάσια διαφορά από τους υπόλοιπους στην πρώτη θέση βγήκε ο Αντρέα Πίρλο με 13 ψήφους.

Και εδώ που τα λέμε είναι το κορυφαίο αμυντικό χαφ της Ευρώπης.


Καλύτεροι τερματοφύλακες



Εδώ βάλαμε πέντε ονόματα . . . Νόϊερ, Βάϊντενφέλλερ, Τσεχ, Ντε Χέα, Κουρτουά. Και εδώ υπήρξε μεγάλη διαφορά του πρώτου με τους υπόλοιπους αλλά και του δεύτερου με τους υπόλοιπους επίσης. Πάνω από 40% του κοινού που συμμετείχε στην συγκεκριμένη ψηφοφορία έβγαλε καλύτερο τερματοφύλακα τον Γερμανό Όλιβερ Νόϊερ με 19 στους 44 συνολικά ψήφους.

Δεύτερος ήρθε ο Πιέτρ Τσεχ με 12 στους 43 ψήφους. Και εδώ πιστεύω πως ο Νόϊερ είναι εδώ και δύο χρόνια ο κορυφαίος τερματοφύλακας του κόσμου.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στις ψηφοφορίες για τους καλύτερους παίκτες. Σκοπός ήταν να βγάλουμε ένα συμπέρασμα (έστω και από μία μικρή οπτική γωνία) για το πως αντιλαμβάνονται οι ποδοσφαιρόφιλοι τα πράγματα.

Από δω και πέρα θα μπουν νέες ψηφοφορίες σχετικές με τις ομάδες που πιστεύετε ότι θα πάρουν πρωτάθλημα σε κάθε χώρα.

2 σχόλια:

  1. Αναμενόμενα τα αποτελέσματα...

    μια ένσταση εχω μόνο, για τον μέσι... δεν μπορώ να τον συγκρίνω με Φαλκάο και Λεβαντόφσκι αφού δεν είναι καθαρος φορ, ασχέτος που στα χαρτια φαινεται να αγωνιζεται στην κορυφη της επιθεσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εντάξει... Πολλοί θα πουν και για τον Ρονάλντο ότι έλειπε..

    Τον έβαλα στους επιθετικούς (τον Μέσι) γιατί τον έβαζαν κορυφή σε πολλά ματς...

    Ενώ τον Ρονάλντο σταθερά στα άκρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή