Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Premier League: Match Preview 31/08 - 01/09/2013

Καλησπέρα και καλό ΣΚ να έχουμε. Εβδομάδα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις η τρέχουσα, αλλά το ματς της αγωνιστικής θα γίνει αύριο με τη Liverpool να υποδέχεται τη μισητή Manchester Utd, ενώ κατά δεύτερο λόγο η Tottenham θα φιλοξενήσει (;) την γειτόνισσα Arsenal.


Πάμε να πάρουμε τα ματς από την αρχή:
Σάββατο 31/08/2013
12:45 Manchester City - Hull
15:00 Cardiff City - Everton
          Newcastle - Fulham
          Norwich City - Southampton
          WHU - Stoke City
          Crystal Palace - Sunderland
Κυριακή 01/09/2013
 13:30 Liverpool - Manchester Utd
          WBA - Swansea City
16:00 Arsenal - Tottenham Hotspurs


To ματς έχει ξεκινήσει, ακόμη είναι στο 0-0 πάντως προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι μια εύκολη νίκη για την City, με καθαρό σκορ: 2-0. 

Προσωπικά δεν είδα τον νικηφόρο αγώνα της Cardiff με αντίπαλο την Man. City, οπότε δεν έχω άποψη για το αν το τελικό σκορ ήταν μαγική εικόνα. Από ότι διαβάζω οι Ουαλοί φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδεις μετά τη νίκη επί ενός άξιου αντιπάλου που ανήκει στις top flight ομάδες της Λίγκας. Το αν θα επαναπαυθούν σε αυτόν τον θρίαμβο, μένει να φανεί.

Η Everton από την άλλη και ειδικά ο προπονητής της μάλλον ενδιαφερέται περισσότερο με την εξέλιξη που θα έχει το σίριαλ των 2 αστεριών της ομάδας (Baines, Fellaini) αφού δε θέλει με τίποτα τα δύο βασικά γρανάζια της μηχανής του. Εντός της εβδομάδας η διοίκηση αρνήθηκε άλλη μια βελτιωμένη πρόταση της United, αλλά δεν ξέρω αν έρθει και άλλη, τι μπορεί να κάνει. 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής για την Everton, και ενδεχομένως να έχουμε και μία τρίτη σήμερα.

Περισσότερο βλέπω ότι θα έχει γκολ πάντως το ματς, οπότε αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι αυτό θα ήταν το Goal - Goal.
Σε άσχημη κατάσταση εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Newcastle, ίσως θα πρέπει πάλι να κάνει μεταγραφές τη χειμερινή περίοδο όπως πέρυσι, για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και για να μην κινδυνεύσει. Επίσης ο Pardew περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Cabaye, αφού αν αυτός αποχωρήσει θα χρειαστεί άμεση ενίσχυση στο κέντρο.

Από την άλλη η Fulham είναι αλλοπρόσαλη ομάδα. Δεν ξέρεις πως θα εμφανιστεί ειδικά στα εκτός έδρας. 1η αγωνιστική πήγε στο Sunderland και πήρε τη νίκη, οπότε περιμέναμε να κάνει κάτι ανάλογο και με την συμπολίτισσα Arsenal στο εντός έδρας ματς, έχασε εκεί με κατεβασμένα τα χέρια.

Πιθανή ισοπαλία και εδώ, αλλά καλύτερα να μείνουμε μακριά. 

Σκληροτράχηλες και οι δύο ομάδες, η Norwich αν και αγόρασε καλούς επιθετικούς (Elmander, Wolfswinkel) εξακολουθεί να είναι δυσκοίλια στο γκολ και συνεχίζει να στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργία.
Η Southampton παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, προς το παρόν δεν είναι αποτελεσματική αφού το εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα με την Sunderland δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό.

Πιθανή νίκη για την Norwich...

Ο άσος της WHU θα είναι ένα από τα σημεία που θα κρατήσουμε. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμος ο Carroll αλλά από άλλον έτσι και αλλιώς θα περιμένουμε το γκολ. Ένας από τους Κ. Nolan ή Joe Cole πιστεύω ότι θα βρουν δίχτυα και θα διασπάσουν την πάντα πολύ συμπαγή άμυνα της Stoke. Κάτι τέτοια ματς τα σφυριά τα παίρνουν, (ωστόσο πέρυσι έληξε 1-1), δύσκολα ή εύκολα. Τα εισιτήρια είναι sold out, (18ο συνεχόμενο παιχνίδι)!

Πιθανές 11άδες:
WHU: Jaaskelainen - Demel, Collins, Reid, O'Brien - Noble, Diame - Downing, Nolan, Jarvis - Maiga.
Stoke: Begovic - Cameron, Shawcross, Huth, Pieters - Whelan, Nzonzi - Walters, Adam, Etherington - Crouch.

Άσος!

Προσωπικά πιστεύω ότι η Crystal Palace θα είναι μία από τις ομάδες που θα χαιρετήσουν. Δεν έχει ποιότητα η συγκεκριμένη ομάδα του Νότιου Λονδίνου, η απουσία του Zaha είναι εμφανής και τα γκολ του λείπουν πολύ από την ομάδα φέτος. 0/2 μέχρι στιγμής...

Για την Sunderland τι να πει κανείς. Η ομάδα αγόρασε πολλούς παίκτες, άγνωστο πότε θα δέσουν όλοι αυτοί και αν δε θα έχουν προβλήματα με τον προπονητή τους.

Προσωπικά ό,τι και να έρθει το συγκεκριμένο παιχνίδι δε θα μου κάνει εντύπωση. Προσωπικά τείνω προς το 2πλό, αλλά όχι πολύ ζεστά...

To παιχνίδι της αγωνιστικής, το παιχνίδι του μίσους.

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για την Liverpool. 2/2 μέχρι στιγμής και υπάρχει ένας σχετικός ενθουσιασμός. Δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε το ενδιαφέρον τους στρέφεται αποκλειστικά στο πως μπορούν να εισέλθουν στην 4άδα. Χωρίς τον Σουάρες δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό, πάντως ο Sturridge προς το παρόν "τραβάει κουπί", ενώ και ο Gerrard είναι πραγματικός ηγέτης...

Από την άλλη η Man. Utd επιχειρεί να κάνει μεταγραφές, αλλά προς το παρόν οι προτάσεις της δε γίνονται αποδεκτές. Για αυτό και ο Rooney παραμένει στο ρόστερ... Ένας Rooney που παρόλα αυτά μπήκε στο ματς με την Chelsea και τα έδωσε όλα. Και θα συνεχίσει να τα δίνει όλα, αφού δε θέλει να μείνει πίσω, και θέλει να είναι στις βασικές επιλογές για την Εθνική ομάδα.

Μια ισοπαλία πιστεύω ότι δε θα "χαλάσει" καμία ομάδα, παρόλα αυτά βλέπω πολύ ζεστά το Goal - Goal!

Δε θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ματς. Καθαρή τριπλή...

Συμπερασματικά
WHU - Stoke City: 1 και 1.85 (στον ΟΠΑΠ), στο εξωτερικό μπορείτε να το βρείτε και στο 1.95.
Liverpool - Man. Utd: Goal - Goal και 1.60.
Θα ποντάρουμε 20 μονάδες... To υπόλοιπο της μπάγκας μου θα είναι 780 μονάδες.

Το ματς της Arsenal το αφήνω για αύριο, αν κερδίσουμε τη συγκεκριμένη δυάδα θα ασχοληθούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου