Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Premier League 2013-2014 Season Preview part 5

Φτάσαμε λοιπόν και στο τελευταίο μέρος των αφιερωμάτων μας στις ομάδες της Premier League, πριν αυτή ξεκινήσει. Σ' αυτό το μέρος θα ασχοληθούμε με την Σάντερλαντ συν τις τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν από το Championship.

Δηλαδή την Κρίσταλ Πάλλας, την Κάρντιφ και την Χαλ. Μ' αυτή την αναφορά μας τελειώνουμε την σειρά των αφιερωμάτων μας.


Σάντερλαντ



Η Σάντερλαντ κατάφερε τελικά και παρέμεινε στην μεγάλη κατηγορία. Συνεχίζει με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο της (ανέλαβε μερικές αγωνιστικές πριν το τέλος της περυσινής περιόδου). Η ομάδα είχε έντονο πάρε - δώσε στο μεταγραφικό παζάρι. Έχασε κάποιους παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί (Μινιολέ, Μακ Λιν, Γκράχαμ, Ρίτσαρσον), αλλά τους αντικατέστησε από την άλλη.

Απέκτησε τους Καμπράλ (αμυντικό χαφ) από την Βασιλεία, τον Ντιακιτέ (κεντρικός αμυντικός) από την Λάτσιο, τον Βαλεντίν Ρομπέρζ (κεντρικός αμυντικός/αριστερό μπακ) από την Μαρίτιμο, τον Κάρλσον (επιθετικός) από την Γκέτεμποργκ, τον Μανόνε (τερματοφύλακας) από την Άρσεναλ, τον Άλτιντορ (επιθετικός) από την ΑΖ Αλκμάαρ, τον Τζιακερίνι (ακραίο μπακ) από την Γιουβέντους.

Άποψη: Αρκετές οι προσθήκες. Άρα θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος για να δέσουν. Το σίγουρο είναι ότι με τον Ντι Κάνιο στον πάγκο οι παίκτες θα έχουν μεγάλο πάθος. Ο Ιταλός θα παίρνει από τον καθένα το 100% των δυνατοτήτων του. Υπομονή χρειάζεται η ομάδα και αναμένεται να παραμείνει στην κατηγορία εύκολα ή δύσκολα.


Κάρντιφ



Γύρω στα 35.000.000 Ευρώ ξόδεψε για μεταγραφές η ομάδα. Απέκτησε τον Κορνέλιους (επιθετικός) από την Κοπεγχάγη, τον Κάουλκερ (κεντρικός αμυντικός) από την Τότεναμ, τον Μέντελ (αμυντικό χαφ) από την Σεβίλλη και μερικούς ακόμα από τις μικρές κατηγορίες.

Άποψη: Βασικός στόχος η παραμονή. Και γι' αυτό θα παλέψει. Οι πρώτες 8-10 αγωνιστικές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όσων αφορά το που θα κινηθεί η ομάδα και τι ψυχολογία θα έχει.


Χαλ



Η Χαλ πραγματοποίησε αρκετές προσθήκες. Απέκτησε παίκτες που στην πλειοψηφία τους αγωνιζόταν στην Premeir League και άρα έχουν την απαιτούμενη εμπειρία. Για παράδειγμα τον Φιγκερόα (αριστερό μπακ-χαφ) από την Γουίγκαν, τον Γκράχαμ (επιθετικός) ως δανεικό από την Σάντερλαντ, τον Χάρπερ (τερματοφύλακας) από την Νιουκάστλ, τον Χάντλστόουν (αμυντικό χαφ) από την Τότεναμ καθώς επίσης και τον Λάϊβερμορ (αμυντικό χαφ) από την Τότεναμ. Επίσης απέκτησε τους Σαγκμπό (επιθετικός) από την Εβιάν και τον Μακ Γκρέγκορ (τερματοφύλακας) από την Μπεσίκτας.

Άποψη: Θα παλέψει για την παραμονή. Ναι μεν απέκτησε παίκτες με εμπειρία στο μεγάλο πρωτάθλημα αλλά το κατά πόσο έχει βάθος είναι ένα ερώτημα...


Κρίσταλ Πάλλας



Απέκτησε παίκτες από τις μικρές κατηγορίες Αγγλίας. Η πιο ηχηρή προσθήκη ήταν του Τσαμάκ (επιθετικός) από την Γουέστ Χαμ και πρώην Άρσεναλ.

Άποψη: Δύσκολο το έργο της. Από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου