Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αρχίζει να κουράζει η υπόθεση Ρούνει

Από τα σήριαλ του καλοκαιριού η υπόθεση  Ρούνεϊ, που την μια εβδομάδα παρουσιάζεται ως φευγάτος και δυσαρεστημένος και την επόμενη εβδομάδα φαίνεται διατεθειμένος να μείνει στην Γιουνάιτεντ.

Τα δεδομένα (συνοπτικά) έχουν ως εξής:


 Από το τέλος της περσινής χρονιάς ο Ρούνει έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ. Οι λόγοι ? Η αποχώρηση του Φέργκιουσον , ο μικρότερος χρόνος συμμετοχής του σε σχέση με άλλες χρονιές και η μη χρησιμοποίησή του ως βασικού σε αρκετά παιχνίδια (αφού προτιμήθηκε ο Φαν Πέρσι και ο Γουέλμπεκ). Ο Άγγλος λοιπόν , φαίνεται πως δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο και θέλει να πάει σε ομάδα που θα είναι βασικός .

Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες , ενώ η Τσέλσι έκανε μια προσφορά η οποία απορρίφθηκε. Χθες απορρίφθηκε άλλη μια προσφορά της στα 25 εκατομμύρια. Τώρα ακούγεται ότι η προσφορά θα ανέβει στα 40 εκατομμύρια. Επίσης η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει προσφορά στον παίκτη , θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Όλα αυτά βέβαια στην θεωρία . Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να διαβάσουμε κάπου ότι τελικά θα μείνει στην Γιουνάιτεντ ,  ότι ο Μόγιες τον έπεισε , ότι θα παλέψει για την θέση του στην 11αδα.

Η όλη υπόθεση έχει αρχίσει να κουράζει  και αποτελεί πρόβλημα και για τον Μόγιες και  για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Αν μείνει ο Ρούνει τότε οι θέσεις στην επίθεση είναι κλεισμένες. Αν αποχωρήσει όμως , θα πρέπει να ψάξει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του , τι στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι επιθετικοί αντάξιοι του Άγγλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου