Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Jimlaw: Καλή στοιχηματική σεζόν

Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα την στοιχηματική μας περιπέτεια για φέτος από αυτή εδώ την στήλη. Όπως γνωρίζετε όσοι παρακολουθείτε από τον Φεβρουάριο η συγκεκριμένη στοιχηματική στήλη επικεντρώνεται σε προγνωστικά που αφορούν αποκλειστικά στην Βρετανία. Δηλαδή, όλες τις Αγγλικές κατηγορίες και όλες τις Σκωτσέζικες.

Επίσης, να θυμίσω (και αυτό το ξέρετε όσοι παρακολουθείτε) ότι αυτό που ψάχνω είναι η υψηλή απόδοση. Για μένα στην Βρετανία δεν υπάρχουν 1.5, 1.7...

Θα υπάρχουν φυσικά και οι κάβες, οι οποίες θα δείχνουν πως κινείται η στήλη. Για όλους τους συντάκτες που γράφουν για στοίχημα ισχύει αυτό. Γενικότερα, πρέπει εδώ και καιρό να γνωρίζετε τι ισχύει με τις εταιρίες στοιχημάτων (σε ποιες υπάρχει πρόσβαση και σε ποιες δεν υπάρχει)..

Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας πάμε στο ζητούμενο . . . Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλά σημεία από την Βρετανία. Ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές των πρωταθλημάτων και οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να δέσουν και να δείξουν ποιες είναι οι δυνατότητες τους. Παρόλα αυτά κατέληξα σε τρία σημεία. Όλα από το Championship...

Καταρχήν, μου αρέσει το διπλό της Νότιγχαμ μέσα στην Γουίγκαν στο 3,40. Η καλή αρχή και ταυτόχρονα η αποτελεσματικότητα της Νότιγχαμ είναι τα στοιχεία που με οδήγησαν στο διπλό. Η Νότιγχαμ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της, μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτό συνεπάγεται καλή ψυχολογία, νοοτροπία νικητή. Από την άλλη η Γουίγκαν δεν ξεκίνησε καλά. Έκανε μία νίκη στην αρχή (στην πρώτη αγωνιστική) και μετά έχασε ένα παιχνίδι και έφερε άλλες δύο ισοπαλίες. Προβληματίζει αρχικά με την αποτελεσματικότητά της. Κρατάω το διπλό της Νότιγχαμ.

Στην συνέχεια μου άρεσε το διπλό της Χάντερσφιλντ στο 2,70. Η Χάντερσφιλντ, μετράει δύο σερί νίκες και φαίνεται ότι μετά τα πρώτα δύο ατυχή αποτελέσματά της, αρχίζει και πατάει καλύτερα. Από την άλλη πλευρά η Μπάρσνλεϊ δεν είναι καλά. Μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Κακή αρχή για την ομάδα και πολλά τα ερωτηματικά. Κρατάω το διπλό της Χάντερσφιλντ.

Το τρίτο σημείο που μου άρεσε είναι το διπλό της Λέστερ στο 2,25. Η Λέστερ, σε γενικές γραμμές ξεκίνησε καλά με τρις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Η Τσάρλτον, από την άλλη το εντελώς αντίθετο. Έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής που διεκόπη (με αντίπαλο την Ντονκάστερ) έχανε εντός έδρας με 1-3. Δείγμα της κακής κατάστασης που βρίσκεται (αρχικά τουλάχιστον) η ομάδα. Κρατάω το διπλό της Λέστερ.

Αυτά τα τρία σημεία έχω. Νότιγχαμ, Χάντερσφιλντ και Λέστερ. 3,4 - 2,7-2,25 . . . Από την μία σκέφτομαι να τα κάνω ένα σύστημα 2-3... Από την άλλη σκέφτομαι να αφαιρέσω την Λέστερ (λόγω απόδοσης).

Τελικά από την στιγμή που τα πιστεύω και τα τρία θα τα κάνω ένα σύστημα 2-3...

Αρχική κάβα (31-8-2013): 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: -
Ποντάρισμα (31-8-2013):
Σύστημα Trixie (2-3): Νότιγχαμ (3.40) - Χάντερσφιλντ (2.70) - Λέστερ (2.25). Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 24,5 μονάδες.
Νέο υπόλοιπο: 975,5 μονάδες


Καλή τύχη σε ότι ποντάρετε . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου