Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Προκριματικά και προβλέψεις (part 3)

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος συναντάμε πιο γνωστές ομάδες με σταθερή παρουσία στους ομίλους.







Πάκος Φερέιρα – Ζενίτ

Η Πάκος είναι ομάδα από την Πορτογαλία , με σχετικά μικρό μπάτζετ , και η παρουσία της σε αυτή τη φάση είναι μεγάλη επιτυχία. Ο βασικός της τερματοφύλακας είναι ο Ντεγκρά (έχει πέρασμα και από Superleage), ενώ πρόσφατα απέκτησαν και τον Βραζιλιάνο επιθετικό Καρλάο.

Η Ζενίτ , το ξεκάθαρο φαβορί , έχει το ποιοτικότερο ρόστερ στην Ρωσία και στοχεύει φέτος σε μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκτησε μάλιστα και τον Έλληνα διεθνή (Κ21) Λοντίγκιν από την Ξάνθη. Η επιθετική της γραμμή έχει παίκτες όπως ο Βραζιλιάνος Χούλκ  , ο Κερζάκοφ , ο Ντάνι  και ο Αρσάβιν. Στο κέντρο βρίσκεται ο Βίτσελ με τον Ζιριάνοφ και τον Τίμοτσουκ.

Πρόβλεψη : Εύκολη πρόκριση για Ζενίτ


Αϊντχόφεν - Μίλαν

Στο δρόμο της Μίλαν για τους ομίλους βρίσκεται η  Ολλανδική PSV (όπως είναι γνωστή) ,η οποία μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Μπορεί να μην διαθέτει στο ροστερ παίκτες όπως η Μίλαν αλλά αποτελεί δυνατό σύνολο που μπορεί εύκολα να κάνει την ζημιά. Τέρμα βρίσκεται ο διεθνής Πολωνός Τίτον (είχε αποκρούσει το πέναλτι  του Καραγκούνη στο τελευταίο Euro) , ενώ υπάρχουν και οι αξιόπιστοι Μανόλεφ , Τοιβόνεν και ο Πάρκ (δανεικός από την ΚΠΡ).

Η Μίλαν αν εμφανιστεί σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα , αφού διαθέτει πολύ ανώτερο ρόστερ με τους Ελ Σαράουι , Μοντολίβο , Μπόατενγκ , Μεξές. Φυσικά υπάρχει και ο Μπαλοτέλι όταν το θελήσει , γιατί όταν δεν έχει κέφια αρχίζει τους  τσακωμούς με τους πάντες και τα πάντα...

Πρόβλεψη : Λογικά η Μίλαν...


Φενέρμπαχτσε - Αρσεναλ

Εδώ έχουμε το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των πλέιοφ. Δύο πολύ δυνατές ομάδες , που ελπίζουν στην παρουσία τους στους ομίλους. Η κυπελλούχος Τουρκίας Φενέρ που κάθε χρόνο γίνεται ισχυρότερη (αλλά πάντα χάνει το πρωτάθλημα από την Γαλατάσαραι) ενισχύθηκε σημαντικά και φέτος. Απέκτησε τον Εμενίκε , τον Μπρούνο Άλβες (από την Ζενίτ) και τον Κάντλετς (της Λεβερκούζεν). Ήδη στο ρόστερ της βρίσκονται οι Κάιτ , Γουέμπο , Κράσιτς  και Γιόμπο. Όσοι την παρακολούθησαν πέρσι στο Γιουρόπα Λίγκ ξέρουν ότι πρόκειται για ικανότατη ομάδα , με δυνατή έδρα.

Η Άρσεναλ (που μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια ουσιαστική μεταγραφή) , παρουσιάζεται για άλλη μια φορά αναξιόπιστη στα μέχρι στιγμής φιλικά της. Από την μία πλευρά χάνει από την Γαλατάσαραι στην έδρα της  με 2-1 και από την άλλη βάζει 3 γκολ στην Σίτι. Κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστεί στους αγώνες με την Φενέρ. Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει η ίδια ομάδα με πέρσι , με ότι αυτό συνεπάγεται. Γιατί καλοί μεν οι Καθόρλα , Ποντόλσκι , Γουόλκοτ αλλά δεν μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους...

Πρόβλεψη : Και οι 2 διεκδικούν με αξιώσεις της πρόκριση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου