Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τι θα δούμε αυτή την αγωνιστική

Μπροστά μας έχουμε την τελευταία αγωνιστική του καλοκαιριού. Την Κυριακή έρχεται ο Σεπτέμβριος. Αυτή η αγωνιστική θα είναι η τελευταία πριν την διακοπή για τα προκριματικά των Εθνικών ομάδων, όπως κάθε Σεπτέμβριο.

Υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον και ορισμένα σπουδαία ντέρμπι. Πάμε να τα δούμε σε γενικές γραμμές . . .


Αγγλία



Δύο σπουδαία παιχνίδια, δύο σπουδαία ντέρμπι θα διεξαχθούν στην Αγγλία το απόγευμα της Κυριακής. Λίβερπουλ - Μαν Γιουν στις 15:30 το απόγευμα ώρα Ελλάδος και Άρσεναλ - Τότεναμ στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Είναι τα παιχνίδια που κλέβουν τη παράσταση από το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Premier League και θα τα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Θα μπορέσει η ανεβασμένη αρχικά Λίβερπουλ να κερδίσει την λίγο ανέτοιμη αλλά πάντα επικίνδυνη Μαν Γιουν ; ; ;

Η αποτελεσματική αρχικά Τότεναμ θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Έμιρέϊτς από την Άρσεναλ ; ; ; Ή τα "κανόνια" θα ηχήσουν για μία ακόμη φορά  ; ; ; Οι απαντήσεις θα δοθούν το βράδυ της Κυριακής....


Ισπανία



Στην Primera υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00 η Ρεάλ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε ένα ματς που πάντα έχει πάθος. Την Κυριακή στις 20:00 υπάρχει άλλη μία αναμέτρηση μεταξύ Βάσκων και Μαδριλένων. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα ματς, δύο πάρα πολύ καλών ομάδων οι οποίες θα αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League.

Το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις. Η Βαλένθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πάντα αφιλόξενο για τους Καταλανούς Μεστάγια και την ίδια ώρα έχουμε ένα ντέρμπι στην Ανδαλουσία. Μεταξύ της Σεβίλλης και της Μάλαγα.


Γερμανία



Ο αγώνας που αναμένεται να τραβήξει επάνω του πολλά βλέμματα είναι αυτός μεταξύ της Σάλκε και της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Πάρα πολύ καλή αρχή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αποτελεσματική και μάλιστα σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο. Από την άλλη η Σάλκε παρά το νωθρό ξεκίνημα αισιοδοξεί να ανέβει βαθμολογικά, μετά την ψυχολογική ώθηση που πήρε από την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.


Ιταλία



Δεύτερη αγωνιστική στην Ιταλία. Είναι αρχή ακόμα και χρειάζεται να περάσουν μερικές αγωνιστικές για ασφαλή συμπεράσματα. Η αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Λάτσιο το βράδυ του Σαββάτου στις 21:45 ώρα Ελλάδος.

Πρωταθλητές κόντρα σε Κυπελλούχους. Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με αρκετά υψηλούς στόχους και για φέτος.

Στα υπόλοιπα ματς, η Μίλαν υποδέχεται την Κάλιαρι (Κυριακή 21:45), η Ίντερ ταξιδεύει στην Κατάνια (Κυριακή 21:45), η Ρόμα υποδέχεται την Βερόνα (Κυριακή 19:00), η Κιέβο την Νάπολι (Σάββατο 19:00) και η Τζένοα τη Φιορεντίνα (Κυριακή 21:45).


Γαλλία



Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στην Γαλλία αυτή την αγωνιστική είναι αυτό ανάμεσα στην Μαρσέϊγ και στην Μονακό. Είναι οι πιο δυνατές ομάδες της Νότιας Γαλλίας αυτή την περίοδο και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν φέτος.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 την Κυριακή.


Πορτογαλία



Όταν στην Πορτογαλία αγωνίζονται η Σπόρτινγκ με την Μπενφίκα όλα τα άλλα είναι περιττά. Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Πορτογαλίας. Φυσικά τα τελευταία χρόνια οι τίτλοι παίζονται μεταξύ της Μπενφίκα και της Πόρτο αλλά τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την αξία του απόλυτου Πορτογαλικού ντέρμπι που είναι το Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - Μπενφίκα.

Το βράδυ του Σαββάτου στις 22:00 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο ομάδες της πρωτεύουσας με  την αδρεναλίνη να βρίσκεται στα ύψη πολλές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα..

Θα καταφέρει η Σπόρτινγκ η οποία αρχικά αποδεικνύεται μηχανή γκολ κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους να κερδίσει την μισητή Μπενφίκα ; ; ; Ή η Μπενφίκα θα επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι τα τελευταία χρόνια είναι αγωνιστικά ανώτερη από την μισητή Σπόρτινγκ ; ; ;

Οι απαντήσεις θα δοθούν γύρω στις 00:00 το βράδυ του Σαββάτου . . .

Καλή τηλεθέαση σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καλή τύχη στους παίκτες του στοιχήματος και καλά να περάσουν σε όσους βρεθούν εντός γηπέδων των σπουδαίων αυτών αγώνων . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου