Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Το βίντεο της ημέρας (vds)

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα βάζουμε ορισμένα βίντεο (ίσως και κάθε εβδομάδα) τα οποία προκαλούν εντύπωση και γέλιο. Άλλες φορές με την τροχιά που παίρνει η μπάλα, άλλες φορές με τις γκάφες που κάνουν ορισμένοι παίκτες.

Φυσικά οι παίκτες εφόσον έχουν να κάνουν με την μπάλα, όλα είναι πιθανό να συμβούν. Ακόμα και τα πιο απίθανα. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ένα βίντεο από μία απίστευτη τροχιά που πήρε η μπάλα μετά από μία εκτέλεση πέναλτι. Τέτοιες περιπτώσεις θα βλέπουμε . . .





Στο σημερινό βίντεο θα δούμε . . .

άλλο ένα πέναλτι το οποίο προκαλεί γέλιο σε εμάς τους ουδέτερους . . . Η εκτέλεση είναι ακριβώς στην αρχή του βίντεο . . .



Πραγματικά μυστήρια φάση. Ο τερματοφύλακας αποκρούει αλλά δεν σιγουρεύει την απόκρουσή του. Φυσικά ίσως και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει (το γράφει στα σχόλια του βίντεο κάποιος) λόγω κάποιων κανόνων στην διαδικασία των πέναλτι. Παρόλα αυτά η φάση προκαλεί εντύπωση.

7 σχόλια:

  1. Περιεργη φαση, ναι, αλλα γιατι να μην μετρησει? Δεν ξερω τον κανονισμο , αλλα η μπαλα ουσιαστικα δεν σταματησε να κυλαει οποτε πρεπει να μετρησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις τι γίνεται ; ; ;

    Το γράφει και ένας στα σχόλια κάτω από το βίντεο...

    Νομίζω στην διαδικασία των πέναλτι υπάρχει κανόνας που λέει ότι αν ο τερματοφύλακας ακουμπήσει την μπάλα και σκάσει κάτω αυτή τελειώνει η φάση εκεί.

    Ενώ στην κανονική διάρκεια του αγώνα δεν ισχύει αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ γνωστο βιντεακι... Ολοι θα το εχουμε πετυχει σε μια ποδοσφαιρικη περιηγηση στο youtube.

    Παντως για τον κανονισμο ο τζιμ πρεπει να χει δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να πω ρε παιδια , θα χρειαστουμε κανενα διαιτητη να μας λυσει την απορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο αν δεις τα σχόλια κάτω από το βίντεο αυτό που σου λέω για τον κανονισμό το λέει και ένας που γράφει ότι είναι διευκρίνηση από επαγγελματία διαιτητή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν το ειχα προσεξει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάντως το βίντεο αυτό πέρα από την πλάκα, αποτέλεσε και τροφή για σκέψη.. Μάθαμε και κάτι..Εγώ δεν γνώριζα ας πούμε αυτόν τον κανονισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή