Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (11-12-13/1/2014)

Κάθε Παρασκευή ή Πέμπτη βράδυ θα υπάρχει μία ανάρτηση με τίτλο "Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής" μέσω της οποίας θα αναφέρουμε τα σπουδαιότερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια της αγωνιστικής (του Σαββατοκύριακου) ανά την Ευρώπη που αξίζει να δούμε.

Αυτά θα είναι παιχνίδια τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είτε γιατί είναι ντέρμπι (μεταξύ ομάδων ίδια πόλης) είτε γιατί είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους και πιστεύουμε ότι θα είναι από τα πιο θεαματικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Πάμε να δούμε αυτή την αγωνιστική ποια είναι τα παιχνίδια με το με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Ευρώπη . . .





Αυτή την αγωνιστική υπάρχουν δύο σούπερ παιχνίδια στην Ιβηρική. Ανάμεσα σε ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα φέτος. Και υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια που αναμένεται να είναι θεαματικά.

Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Καλδερόν και το ματς αυτό αναμένεται να κλέψει την παράσταση. Η Ατλέτικο δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να διεκδικήσει τον τίτλο που τόσο πολύ της λείπει και η Μπαρτσελόνα θέλει να αποδείξει ότι κανένας και τίποτα δεν μπορούν να την αμφισβητήσουν. Ένα μεγάλο ματς που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Την Κυριακή το απόγευμα στις 18:00 η Μπενφίκα υποδέχεται στο Στάδιο Ντα Λουζ την Πόρτο. Ένας αγώνας, ο οποίος καθηλώνει όχι μόνο τους Πορτογάλους οπαδούς των δύο ομάδων αλλά και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και όχι μόνο ποδοσφαιρόφιλους. Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα κρίνεται μεταξύ τους και οι αγώνες τους έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Το δεύτερο μεγάλο ματς που αξίζει να δούμε.

Υπάρχουν όμως, όπως προείπα άλλοι δύο αγώνες με έντονο ενδιαφέρον . . .

Την Κυριακή στις 16:05 η Νιουκάστλ υποδέχεται στην Sports Direct Arena την Μάντσεσετρ Σίτι. Η φιλόδοξη Νιουκάστλ κόντρα στην εξαιρετικά ανεβασμένη Μαν Σίτι. Οι ανθρακωρύχοι θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και αξίζουν να βρίσκονται στην τετράδα, ενώ οι πολίτες θέλουν να αποδείξουν ότι τίποτα δεν τους σταματά στο δρόμο για το πρωτάθλημα.

Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας στις 23:00 η Βιγιαρεάλ υποδέχεται στο Μαδριγάλ την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε ένα ματς που αναμένεται να έχει "άγρια ομορφιά". Και αυτό γιατί και οι δύο ομάδες αγαπούν το επιθετικό ποδόσφαιρο και διαθέτουν τεχνίτες και ταχύτατους παίκτες. Υπάρχει καλό υλικό στις δύο ομάδες και δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη αν στο τέλος του πρωταθλήματος καταφέρουν και οι δύο να κερδίσουν από ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου