Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (17-18-19-20/1/2014)


Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει και αυτή η  αγωνιστική. Υπάρχουν σημαντικοί αγώνες που αναμένονται "πως και πως" από τις ομάδες και τους οπαδούς τους . . .

Η στήλη αυτή έχει σκοπό να αναφέρει ποιους ποδοσφαιρικούς αγώνες από την Ευρώπη αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Οι αγώνες αυτοί μπορεί να είναι ντέρμπι, μπορεί να είναι μεταξύ ομάδων με ίδιους στόχους. Γενικά τα ζευγάρια των ομάδων θα είναι ελκυστικά.

Ας δούμε όμως ποιους αγώνες αξίζει αν παρακολουθήσουμε αυτή την αγωνιστική...







Ξεχωρίζει αναμφίβολα το μεγάλο ματς στην Αγγλία, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι, την Κυριακή στις 18:00. Παρόλο που φέτος η Τσέλσι μοιάζει έτοιμη για τίτλο και αντιθέτως η Μαν Γιουν κυνηγάει την 4άδα, πάντα τα ματς μεταξύ των 2 έχουν ξεχωριστή αίγλη.

Επίσης, πολύ καλό παιχνίδι είναι και αυτό που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη το βράδυ της Κυριακής (στις 22:00), μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Σεβίλλης. Η Ατλέτικο έχει μπει σφήνα στις 2 μεγάλες της Ισπανίας, ενώ η Σεβίλλη παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κυνηγάει μία θέση στο Τσουλου.

Φυσικά σπουδαίο ματς έχουμε και στη Γαλλία, αφού η Λιλ υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν. Οι δύο ομάδες είναι οι κύριες διεκδικήτριες της 3ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και το σημερινό (21:30) παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τέλος, στην Ολλανδία έχουμε την μητέρα των μαχών, αφού μάχονται οι 2 γίγαντες του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, που δεν είναι άλλοι από τους Άγιαξ κα Αϊντχόφεν. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια. Ο αγώνας διεξάγεται στις 17:30, την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου