Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων: AS Roma 2013-2014

Όπως είχαμε πει κάθε Δευτέρα θα υπάρχει μία ανάρτηση - αναφορά στις δημοσκοπήσεις που τοποθετούμε στο δεξί μέρος του μπλοκ μας με διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα.

Στην σημερινή ανάρτηση μας, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με την δημοσκόπηση της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδα, Ρόμα . . .

Ας περάσουμε να δούμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για την Ρόμα...





Η ερώτηση ήταν αν η Ρόμα μπορεί φέτος να τερματίσει πρώτη στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Η δημοσκόπηση τοποθετήθηκε όταν οι Ρωμαίοι ήταν μόνοι πρώτοι.

Οι επιλογές ήταν τέσσερις: 1) Ναι είναι πολύ δουλεμένη, 2) Όχι θα ξεφουσκώσει, 3) Θα τερματίσει δεύτερη, 4) Ούτε καν τρίτη.

Ψήφισαν 3 8 άτομα . . . Οι 16 ψήφισαν ότι θα ξεφουσκώσει, οι 9 ψήφισαν ότι μπορεί να τερματίσει πρώτη, ακόμη 10 ψήφισαν ότι θα τερματίσει δεύτερη και 3 άτομα ψήφισαν ότι δεν θα τερματίσει ούτε καν τρίτη στο τέλος.

Προσωπικά ψήφισα ότι θα τερματίσει δεύτερη . . .

Η αλήθεια είναι ότι η Ρόμα "ξεφούσκωσε" και άρχισε τις "γκέλες". "Γκέλες" οι οποίες δεν είχαν να κάνουν με ήττα (μέχρι τον αγώνα με την Γιουβέντους) αλλά με αρκετές ισοπαλίες. Μετά το αρχικό 10 στα 10, έφερε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες. Στα επόμενα έξι ματς (μετά το 10/10) είχε πέντε ισοπαλίες και μία νίκη. Και φυσικά η ήττα από την Γιουβέντους την άφησε οκτώ πόντους πίσω από την πρώτη θέση.

Πάντως είναι καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την δυνατότητα να τερματίσει ακόμα και δεύτερη και να βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Το καλό για τους τζιαλορόσι είναι ότι μετά από τρεις σαιζόν επέστρεψαν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου