Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ένα σημείο και μεγάλο

Το περασμένο Σάββατο (18/1) πέρασαν τα δύο σημεία στην Σκωτία (και μάλιστα σχετικά εύκολα) και έγινε ένα σχετικά καλό ταμείο. Περίμενα και την Μπράϊτον να βγάλει ένα γκολάκι για να γίνει το μεγάλο ταμείο και να έρθουμε στα ίσια αλλά δυστυχώς το δέχτηκε.

Τουλάχιστον γύρισε κάπως η κατάσταση το Σάββατο, γιατί όπως έχω γράψει εδώ και καιρό στην Βρετανία φέτος δε κάθονται τα σημεία. Μέτρια ως κακή χρονιά στοιχηματικά μέχρι τώρα εκεί. Όμως με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται . . . Ας δούμε τις σημερινές επιλογές μας από κει . . .





Την σημερινή μας δηλαδή, γιατί είναι μόνο μία . . .

Μου αρέσει αρκετά το διπλό της Νοτς Κάουντι στο 6,50 μέσα στην Πιτέρμπορο . . . Τέτοιες αποδόσεις μου αρέσουν εμένα (και το έχετε καταλάβει οι πιο πολλοί). Στην Βρετανία για μένα (προσωπική άποψη) δεν υπάρχουν 1,70 και 1,80. Το διπλό αυτό της Νοτς Κάουντι νωρίς το μεσημέρι που μελετούσα το παιχνίδι το προσδιόρισα γύρω στο 3,20 με 3,30 . . .

Και αυτό γιατί έχω μία Νοτς Κάουντι η οποία μετράει τρεις σερί νίκες στα τελευταία παιχνίδια της. Δηλαδή είναι σε φόρμα. Και μάλιστα έχει βγάλει και διπλό (ας είναι μέσα στην ουραγό Στιβενέϊτζ). Όλα αυτά συνεπάγονται ανεβασμένη ψυχολογία και νοοτροπία νικητή. Δεν έχει και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα.

Η γηπεδούχος Πιτέρμπορο έχει στα τελευταία έξι παιχνίδια της τέσσερις ήττες. Μέχρι το τελευταίο της παιχνίδι (με την Τρανμίρ) είχε τρεις σερί ήττες. Κέρδισε όμως την Τρανμίρ (η οποία Τρανμίρ είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση). Το μόνο αρνητικό είναι η γενική παρουσία και αποτελεσματικότητα της Νοτς Κάουντι στα εκτός (2-2-10). Όμως, εφόσον είναι σε φόρμα και έβγαλε ένα διπλό τελευταία γιατί όχι . . . ; ; ;

Εν ολίγοις, κρατάω το διπλό της Νοτς Κάουντι γιατί βλέπω ότι είσαι σε περίοδο φόρμας σε αντίθεση με την Πιτέρμπορο. Και πιστεύω ότι οι αποδόσεις στο διπλό είναι υπερβολικά υψηλές.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 328,98 μονάδες
Κέρδη (18-1-2014): 187,12 μονάδες
Υπόλοιπο: 516,10 μονάδες
Ποντάρισμα (21-1-2014):

Μονά αποδεκτά
Πιτέρμπορο - Νοτς Κάουντι 2 (6.50) Χ 12 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 12 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 504,10 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου