Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Οι καλύτεροι αγώνες της αγωνιστικής (1-2-3/2/2014) [Update]

Αρκετοί και σημαντικοί αγώνες ποδοσφαίρου διεξάγονται και αυτό το τριήμερο σε όλη την Ευρώπη. Ο Φεβρουάριος μπαίνει  (και καλό μήνα σε όλους) και μαζί του έρχονται πολλά σπουδαία ματς.

Οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων ολοκληρώνονται και πλέον τα ρόστερ παίρνουν την τελική τους μορφή για το τελευταίο μισό των πρωταθλημάτων (και κάτι λιγότερο φυσικά).

Ας περάσουμε όμως δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια που αξίζει να παρακολουθήσουμε αυτό το τριήμερο . . .





Η αγωνιστική στην Premier League ξεκινάει με ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα πραγματικά μεγάλο ντέρμπι ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στις 14:45 του Σαββάτου. Νιουκάστλ και Σάντερλαντ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα που πάντα κόβει την ανάσα των οπαδών και των δύο ομάδων, με το πάθος και την ένταση να ξεχειλίζουν.

Το μεσημέρι της Κυριακής στις 13:30 ένα από τα μεγαλύτερα Ιταλικά ντέρμπι θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Τζένοα και Σαμπντόρια κοντράρονται μεταξύ τους στην Γένοβα και ολόκληρη η Γένοβα θα ζει και θα αναπνέει γ' αυτό το παιχνίδι αυτές τις ημέρες.

Άλλα δύο σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται το βράδυ της Κυριακής σε Ιταλία και Ισπανία. Στις 21:45 την Κυριακή στο Τορίνο και συγκεκριμένα στην Juventus Arena, η Μεγάλη Κυρία η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο μεγαλύτερο Ιταλικό ντέρμπι όπως είχε κάποτε χαρακτηριστεί. Φυσικά οι πορείες των ομάδων καθώς και η δυναμική τους διαφέρουν πολύ πλέον, όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λέτε ποτέ.

Στις 22:00 την Κυριακή η Αθλέτικ Μπιλμπάο που φέτος πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά υποδέχεται την φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης σε μία κόντρα που πάντα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους τόσο στην Χώρα των Βάσκων, όσο και στην Μαδρίτη.

Update

Να αναφέρουμε ότι το ντέρμπι Τζένοα - Σαμπντόρια δεν θα διεξαχθεί σήμερα Κυρακή στις 13:30 αλλά την Δευτέρα-3-2-2014 στις 21:45.

4 σχόλια:

  1. με λίγα λόγια , αυτό το σκ βλέπουμε Ιταλία ! 3 ντερμπι σε 2 μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς Γιώργο.

    Και μένα εντύπωση μου έκανε. Τρία ντέρμπι αυτή την αγωνιστική οι Ιταλοί. Θα τα δω όλα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιταλικες ματσαρες. Τα 3 απο τα 4 μεγαλυτερα ντερμπι της Ιταλιας ειναι αυτο το ΣΚ! Αυτα ειναι!

    Τζιμ σορυ που δεν εκανα αρθρο εγω, απλα δεν εχω καθολου μα καθολου χρονο τις τελευταιες ημερες. Λογικα θα επανελθω απο βδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά παιδιά λάθος δικό μου.

    Δεν παίζει τώρα Λάτσιο - Ρόμα...

    Την άλλη εβδομάδα παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή