Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με Premier και Championship

Πρώτη αγωνιστική του Φεβρουαρίου στην Βρετανία και ο νέος μήνας βρίσκει στην κορυφή της Premier League την Μάντσεστερ Σίτυ. Η ομάδα του Πελεγκρίνι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του νησιού (μαζί με την Λέστερ στο Championship). Η μάχη στις τρεις πρώτες θέσεις στην premier έχει φουντώσει για τα καλά και την Δευτέρα το βράδυ έχουμε το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής. Μάντσεστερ Σίτυ - Τσέλσι.

Ας περάσουμε όμως να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές μας όσων αφορά το στοιχηματικό κομμάτι αυτή την αγωνιστική . . .





Για ακόμη μία φορά θα κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις. Άλλωστε οι αναμετρήσεις και η χρονική περίοδος δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια.

Ένα σημείο που μου άρεσε με το που είδα την απόδοση του ήταν το διπλό της Σάντερλαντ στο 4,20 μέσα στην Νιουκάστλ. Πρόκειται για τεράστιο ντέρμπι. Τα στοιχεία που με οδήγησαν στην επιλογή του διπλού ήταν τα εξής: η φόρμα της Σάντερλαντ που δείχνει να είναι στην καλύτερη της φάση φέτος (δύο νίκες στα τελευταία τρία ματς, με δύο διπλά στα τελευταία τρία εκτός). Η Σάντερλαντ μου δείχνει ότι είναι έτοιμη γι' αυτό το μεγάλο ντέρμπι.

Από την άλλη η Νιουκάστλ τον τελευταίο μήνα προβληματίζει. Διακρίνω ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς έχει. Πέρυσι η Σάντερλαντ κέρδισε εκεί. 1-2-1 η παράδοση τα τελευταία χρόνια. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Νιουκάστλ στο τέλος κερδίσει (ακόμα και άνετα) όμως θεωρώ ότι αξίζει το διπλό του 4,20 . . .

Επίσης, δεν μπορώ να αντισταθώ στον "τεράστιο πειρασμό" του 7,00 (παρακαλώ) που λέγεται Άστον Βίλα. Το έχω γράψει άπειρες φορές.. Δεν γίνεται σε καμία έδρα του κόσμου η Άστον Βίλα να πληρώνει πάνω από 3,80-4,00. Είναι τρομερά επικίνδυνη ομάδα στις κόντρα επιθέσεις. Πριν δύο εβδομάδες ήμουν στο τσακ να την προτείνω διπλό στο 15,00 μέσα στην Λίβερπουλ (ήρθε 2-2).

Σήμερα, έχοντας μία πληγωμένη Έβερτον (προέρχεται από τεσσάρα στο τοπικό ντέρμπι) που η ψυχολογία της θα είναι χάλια και παράλληλα μία Άστον Βίλα η οποία στο δικό της τοπικό (με την Γουέστ Μπρομ) έκανε το 0-2, 3-2 και παρά το 3-3 το έκανε 4-3, δεν μπορώ από τα να μην ποντάρω αυτό το προκλητικό 7άρι των "χωριατών" . . .

Τέλος, μου αρέσει ο άσσος της Ντόνκαστερ στο 3,40 από το Championship κόντρα στην Μίντλεσμπρο. Η Μίντλεσμπρο δείχνει μετά το εκπληκτικό της φορμάρισμα να "κάθεται" λίγο. Να βουλιάζει δηλαδή κάπως αγωνιστικά. Και η Ντόνκαστερ στα τελευταία ματς είναι αποτελεσματική. Μάλιστα στα τελευταία δύο εντός έδρας σημείωσε δύο τριάρες κόντρα σε Γουίγκαν και Τσάρλτον.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 407,1 μονάδες
Κέρδη (28-1-2014): - μονάδες
Υπόλοιπο: 407,1 μονάδες
Ποντάρισμα (1-2-2014):

Μονά αποδεκτά

Νιουκάστλ - Σάντερλαντ 2 (4.20) Χ 13 μονάδες
Έβερτον - Άστον Βίλα 2 (7.00) Χ 9 μονάδες
Ντόνκαστερ - Μίντλεσμπρο 1 (3.40) Χ 16 μονάδες
Trixie (2-3): Σάντερλαντ 2 (4.20) -  Άστον Βίλα 2 (7.00) - Ντόνκαστερ 1 (3.40). Με 5 μονάδες στις δυάδες και 2,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 17,5 μονάδες.

Συνολικό ποντάρισμα: 55,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 351,6 μονάδες

3 σχόλια:

  1. Η 3αδα μ αρεσει! Θα ακολουθησω τις επιλογες σου (ξανα) ... ισως να βαλω χ2. την αστον βιλα, γιατι η πληγωμενη εβερτον ειναι δυσκολος αντιπαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως να ξέρεις ότι φέτος δεν μου κάθονται τα σημεία στην Αγγλία.

    Δεν είναι καλή σαιζόν...

    Ένα μεγάλο μπαμ ψάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή