Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Οι ειδήσεις της ημέρας

Αρκετά συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στην "ποδοσφαιρική Ευρώπη". Τόσο στην Αγγλία με την άνετη νίκη της Τσέλσι επί της Μαν Γιουν, όσο και στην Ισπανία με τις "γκέλες" των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο να κλέβουν την παράσταση, αλλά και στην Ιταλία που ήταν το πρώτο ματς πρωταθλήματος που ο Ζέεντορφ ήταν στον πάγκο της Μίλαν.

Ας περάσουμε να δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις - δηλώσεις από την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη . . .





Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την άνετη νίκη της Τσέλσι με 3-1 επί της Μαν Γιουν δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο για την Γιουνάϊτεντ να διεκδικήσει τον τίτλο φέτος, καθώς έμεινε πολύ πίσω από τις πρώτες τρεις ομάδες. Και δεν έχει καθόλου άδικο αφού οι κόκκινοι διάβολοι φέτος είναι σκιά του εαυτού που έβγαλαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Μίλαν, τόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι όσο και ο Ντε Γιόνκ μίλησαν με ωραία λόγια για τον νέο προπονητή τους (τον Ζέεντορφ). Ο Μπαλοτέλι είπε ότι η νίκη είναι για τον Ζέεντορφ και ο Ντε Γιονκ ότι τον έχει είδωλό του. Πραγματικά σπουδαίες δηλώσεις για έναν άνθρωπο που τις αξίζει. Ο Ζέεντορφ είναι μία από τις σημαίες της Μίλαν και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να πιάσει την ψυχολογία όλων των παικτών (*αφού κι αυτός παίκτης ήταν) και να τους μεταδώσει το μεγαλείο της Μίλαν.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα (Τάτα Μαρτίνο) δήλωσε ότι η επιλογή του Βίκτορ Βαλντές να μην συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα βάζει σε προβληματισμό τόσο τον ίδιο (τον Τάτα Μαρτίνο δηλαδή) όσο και την ομάδα γιατί είναι μία θέση που πρέπει να κάνουν μεταγραφή και συν τοις άλλοις είναι ιδιαίτερη θέση που κρίνει πολλά για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Βαλντές δεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να φύγει από την ομάδα θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.

1 σχόλιο:

  1. ο Ζέεντορφ μπορεί να γινει μεγάλος προπονητής. Έχει αυτό το κάτι παραπάνω , είναι εμπειρος και μπορεί να δώσει στην Μίλαν την χαμένη ψυχολογία , να τις κάνει την ένεση που θα την αφυπνίσει.

    Ο Μουρίνιο δήλωσε επίσης πως περίμενε ποιο δύσκολο αγώνα (όπως και όλοι).

    Η Ισπανία έγινε Premier League με τα τελευταία αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή