Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων: Gareth Bale και Man United

Πριν λίγο καιρό βάλαμε στο μπλοκ μας κάποιες ψηφοφορίες. Συγκεντρώθηκε ένα δείγμα μέχρι τώρα και σήμερα θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ψηφοφοριών (για Μπέϊλ και για Μαν Γιουν).

Ενημερώνουμε, ότι από δω και πέρα θα υπάρχει μία νέα ψηφοφορία κάθε Δευτέρα πάνω δεξιά στο μπλοκ η οποία θα έχει φυσικά ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

Επίσης, κάθε Δευτέρα θα αναφέρουμε τα αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας που προϋπήρχε στο μπλοκ έτσι ώστε να μαθαίνουμε την γνώμη του κοινού για το εκάστοτε θέμα.. Έτσι, λοιπόν, ετοιμάζουμε αρκετές ψηφοφορίες με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.







Ψηφοφορία του Μπέϊλ



Ψήφισαν 4 3 άτομα . . . Οι 29 ψήφισαν ότι πρέπει να αγωνίζεται στις πτέρυγες, οι 6 ως αριστερό μπακ - χαφ, 4 άτομα ψήφισαν να πουληθεί ο Ρονάλντο και 4 άτομα ως επιτελικός μέσος.

Εν ολίγοις το 67,5% των ατόμων ψήφισαν ότι πρέπει να αγωνίζεται στις πτέρυγες. Μέχρι τώρα αυτό γίνεται με τον Ανσελότι να τοποθετεί τον Ουαλό στην δεξιά πτέρυγα με ανάποδο πόδι. Φυσικά υπάρχουν εναλλαγές θέσεων με τον Ίσκο ή τον Μπενζεμά, ακόμα και με τον Ρονάλντο.

Η προσωπική μου γνώμη για τον Μπέϊλ καθώς και η ψήφος μου στην δημοσκόπηση του μπλοκ μας ήταν ότι πρέπει να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ - χαφ.


Ψηφοφορία της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ



Εδώ ψήφισαν 3 9 άτομα . . . Το ερώτημα ήταν "τι φταίει για την μέτρια πορεία της" . . . 1 8 άτομα ψήφισαν ότι φταίει η φυγή του Σερ Άλεξ, 1 1 άτομα ψήφισαν οι μεταγραφές που δεν έγιναν, 7 άτομα ψήφισαν ότι φταίει ο Μόγιες λόγω απειρίας και 3 άτομα ότι φταίει η διαχείριση του υλικού.

Σχεδόν οι μισοί συμμετέχοντες ψήφισαν ότι φταίει η φυγή του Σερ Άλεξ. Και εγώ αυτό ψήφισα. Όπως και να το κάνουμε ο Φέργκιουσον είχε το δικό του μέταλλο, τον δικό του τρόπο να οδηγεί την ομάδα . . .

Ο Μόγιες αμφισβητήθηκε παρόλα αυτά η διοίκηση τον στηρίζει. Η ομάδα στηρίζεται σε ξεσπάσματα (2-3 σερί νικών) και κάπου εκεί κολλάει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται αρκετός χρόνου μέχρις ότου η ομάδα να βρει τον παλιό της καλό εαυτό. Και φυσικά όχι μόνο χρόνο αλλά και ορισμένες μεταγραφές ουσίας . . .

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ψηφοφοριών. Ήδη αφαιρέθηκαν αυτές οι δύο ψηφοφορίες από το δεξί μέρος του μπλοκ και ήδη τοποθετήθηκε μία νέα ψηφοφορία (στο δεξί μέρος του μπλοκ, ακριβώς πάνω από το τσατ). Την επόμενη εβδομάδα θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα μιας ακόμα ψηφοφορίας (της Ρόμα πιθανόν) που προϋπάρχει στο μπλοκ.

3 σχόλια:

  1. Παντως χαιρομαι που βλεπω την Γιουναιτεντ να χανει απο το καθε πικραμενο ! το περιμενα πολυ καιρο αυτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύς κόσμος Γιώργο που δεν είναι Γιουνάϊτεντ βγάζει ένα μίσος γι αυτήν..

    Προσωπικά ξέρεις ότι μου αρέσουν όλες οι ομάδες, είμαι οπαδός του αθλήματος.

    Η Μαν Γιουν πάντως ότι κι αν λέει ο κόσμος είναι η πιο πετυχημένη ομάδα της Βρετανίας τα τελευταία 20 χρόνια. Και αυτό από μόνο του (το στοιχείο) είναι τρομερά σημαντικό για να την κάνει και μια από τις πιο πετυχημένες στην Ευρώπη αλλά και τον κόσμο..

    Πάντως ο νέος κύκλος είναι εξαιρετικά δύσκολος γι αυτήν . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω και στα 2 με την πλειοψηφια. Ο Μπειλ δε χρειαζεται να οπισθοχωρησει, καθως εχει συνηθισει τα τελευταια 2,5-3 χρονια να παιζει μεσοεπιθετικα, και πιθανη τοποθετηση του στα μπακ θα εχει μεγαλες αμυντικες συνεπειες για τη Ρεαλ.

    Επισης, ο σερ Αλεξ ειχε τη μοναδικη ικανοτητα ακομα και σε χρονιες που ειχε μετριο ροστερ να παιρνει τιτλους. Η Μαν Γιουν εχει ακριβως ιδιο ροστερ με περσι (+Φελαινι), οταν κα ιειχε κατακτησει το πρωταθλημα! Φαινεται ξεκαθαρα η διαφορα του Σερ Αλεξ οταν ηταν στη Μαν Γιουν. Ο Μογιες δεν ειναι τοσο κακος οσο λενε, αλλα Φεργκιουσον δυσκολα θα ξαναπερασει απο το ποδοσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή