Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Οι ειδήσεις της ημέρας

Σπουδαίοι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββακύριακο που πέρασε σε όλη την Ευρώπη. Πλέον βρισκόμαστε τα τέλη του πρώτου μήνα του χρόνου και πέρα από τα αγωνιστικά, αρκετές ομάδες προσπαθούν να να ενισχυθούν έτσι ώστε να καλύψουν κάποιες "τρύπες". Εκεί που νομίζουν ότι έχουν κενά.

Ας περάσουμε να δούμε τις κυριότερες ειδήσεις που προέκυψαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη . . .






Ο Μικαέλ Εσιέν βρίσκεται ένα βήμα πριν την μεταγραφή του στην Ιταλική Μίλαν. Φήμες ήθελαν τον Γκανέζο να μην περνάει τις εξετάσεις παρόλα αυτά πιθανότατα η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε πως η Χρυσή Μπάλα που κέρδισε σε όλους, εννοώντας τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Φαλκάο αφού του ευχήθηκε να είναι δυνατός και να επιστρέψει γρήγορα στην ενεργό δράση.

Ο Χουάν Μάτα πλέον ανήκει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και στην δήλωση (ας πούμε του αποχαιρετισμού του) ευχαρίστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο που όπως επισήμανε τον έκανε περισσότερο δυνατό αφού το τελευταίο εξάμηνο βίωσε περίπλοκες καταστάσεις, ενώ ονειρευόταν να μείνει για χρόνια στους "μπλε" όλα άλλαξαν.

Το FA Cup ο αρχαιότερος θεσμός στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου επιφύλασσε δύο μεγάλα ζευγάρια στην κλήρωση για την φάση τω 16 του θεσμού. Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι και Άρσεναλ - Λίβερπουλ, λοιπόν θα αναμετρηθούν. Τα ματς των 16 θα γίνουν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο στον αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ (σε ένα ματς που ο γραφών παρακολουθούσε) ο Πολωνός Μπλαζικόφσκι χτύπησε νωρίς και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Δυστυχώς γι αυτόν υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν. Την Πέμπτη θα εγχειριστεί όπως μεταφέρουν τα Ευρωπαϊκά μέσα.

Εξάλλου ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να είχε επεισόδιο με οπαδούς της Μπορούσια. Οι τελευταίοι διαμαρτυρήθηκαν για την εδώ και καιρό συμφωνία του με την Μπάγερν και κάποιοι τον κατηγορούν ότι χτύπησε στο πρόσωπο έναν 17χρονο οπαδό. Ο ίδιος το αρνείται. Μεγάλα θέματα για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι βλέπουν και ένα δεύτερο μεγάλο αστέρι της ομάδας να χάνεται (ο πρώτος ήταν ο Γκέτσε) και να πηγαίνει προς την μεγάλη αντίπαλο (την Μπάγερν).

1 σχόλιο:

  1. Ο Εσιεν στα καλα του ηταν ο κορυφαιος αμυντικος χαφ του πλανητη. Δυστυχως οι τραυματισμοι τον εριξαν...

    Ο Ροναλντι δειχνει και παλι οτι εκτος απο τεραστιος ποδοσφαιριστης ειναι και μεγαλος ανθρωπος.

    Βλακεια του Μουρινιο που διωχνει τον Ματα. Εξαιρετικος δημιουργος, μπαλαδορος μεγαλος. Εχουμε αφιερωμα σε αυτον την Τεταρτη.

    Στο κυπελλο θα γινουν ματσαρες. Πολυ καλη η κληρωση, αν και νωρις. Σιτι και Λιβερπουλ βλεπω να περνανε ως μια προβλεψη.

    Η Ντορτμουντ φετος καμια σχεση με την περσινη. Αποδυναμωμενη, με πολλους τραυματισμους, κακο κλιμα και αδυνατει να παρει αποτελεσματα. Δυστυχως οπως φαινεται αποδεικνυεται πυροτεχνημα 2-3 χρονων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή