Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

13 λόγοι που δείχνουν ότι είσαι φαν του Κριστιάνο Ρονάλντο

Αυτή η στήλη θα έχει περισσότερο χιουμοριστικό χαρακτήραΘα επιλέγουμε ένα θέμα (έναν παίκτη, έναν προπονητή, μία ομάδα ή τους οπαδούς μιας ομάδας) και θα αναλύουμε μεταξύ σοβαρού και αστείου τους λόγους που δείχνουν ότι οι ανώνυμοι υποστηρικτές (των παικτών, των προπονητών, των ομάδων) λατρεύουν αυτούς . . .

Η αρχή έγινε με τον Μέσι . . . Και ευθύς αμέσως θα δούμε τους 1 3  λόγους που δείχνουν ότι κάποιος λατρεύει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. . .





1) Πιστεύεις ότι χωρίς σωματική διάπλαση (σε συνάρτηση με την ικανότητα βέβαια) δεν επιτυγχάνεται τίποτα . . .

2) Είσαι από τους τύπους που λιώνουν καθημερινά στο γυμναστήριο . . .

3) Υποτιμάς συστηματικά τον Μέσι σε κάθε σύγκριση με τον Ρονάλντο, έστω κι αν βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι ταλέντο σαν τον Αργεντινό δύσκολα γεννιέται . . .

4) Ταυτίστηκες τόσο πολύ με το παραμιλητό του (στο 9:05 του παρακάτω βίντεο), μετά την ήττα της Πορτογαλίας στα πέναλτι από την Ισπανία (στον ημιτελικό του Eyro 2012) που από τότε το κάνεις και εσύ όταν σου συμβαίνει κάτι που δεν σου αρέσει.






5) Θεωρείς την Ιρίνα Σάϊκ την πιο καυτή γυναίκα του κόσμου . . .





6) Διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις την ατάκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον "συνεργάστηκα με πάρα πολλούς καταπληκτικούς παίκτες στην Γιουνάϊτεντ. Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος" . . .

7) Βλέπεις τα πράγματα στην ζωή ακριβώς όπως αυτός "Δεν θέλω να με συγκρίνουν με κανέναν. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου προσωπικότητα, το δικό μου τρόπο παιχνιδιού και να αφήσω τη σφραγίδα μου στην ομάδα" . . .

8) Είδες πάνω από 100 φορές το γκολ - κεφαλιά του (στο 1:57 του παρακάτω βίντεο), στο 1-1 της Ρεάλ με την Μαν Γιουν στο Μπερναμπέου (στους 16 του CL της σαιζόν 2012-2013) και ακόμα απορείς πόσα εκατοστά απείχαν οι τάπες των παπουτσιών του από το χόρτο.






9) Αγαπημένες σου ομάδες στην Ευρώπη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και από Εθνικές ομάδες η Πορτογαλία . . .

10) Κοσμούν τα ντουλαπάκια σου στο μπάνιο, τουλάχιστον 6-7 ζελέ από διαφορετικές μάρκες . . .

11) Έσφιξες την γροθιά σου και φώναξες όταν έσπρωξε τον Γκουαρδιόλα στο παρακάτω βίντεο (στο 0:17 του βίντεο η φάση)




12) Έστω και μία φορά στη ζωή σου βρέθηκε μία γυναίκα που πίσω από την πλάτη σου είπε ότι δεν έχεις καλές επιδόσεις στο κρεβάτι . . . Μα δεν σε πείραξε (όπως και τον Κριστιάνο για τις δηλώσεις της Νικόλ Μινέτι) γιατί ξέρεις (όπως αυτός) ότι το είπε από την κακία της και την ζήλεια της . . .

13) Και το κυριότερο ; ; ; Αν είσαι ποδοσφαιριστής οποιασδήποτε ηλικίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πανηγύρισες σε ένα γκολ που πέτυχες με τον πανηγυρισμό "calma" του Ρονάλντο . . .



2 σχόλια:

  1. Αν και δεν συμφωνω σε μερικα, ο ροναλντο παραμενει Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ! ειδικα το 3 και το 13 , χαχαχαχα !

    Τι εμπνευση ηταν αυτη με το 12? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 12 έχει συμβεί... Βγήκε μία τύπισα και τον κατηγόρησε...

    ψάξτο και θα δεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή