Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μόνο με αγώνες πρωταθλήματος στην Αγγλία

Αγωνιστική με ιδιαιτερότητα είναι αυτή στην Αγγλία. Και το γράφω αυτό διότι υπάρχουν τόσο αγώνες Πρωταθλημάτων (μερικών), όσο και αγώνες Κυπέλλου.

Premier League δεν υπάρχει. Championship πολύ λίγα ματς. League One επίσης λίγα ματς και League Two υπάρχει σχεδόν πλήρης αγωνιστική. Κανονικά διεξάγονται οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων στην Σκωτία .

Ας περάσουμε στις επιλογές για σήμερα . . .





Το περασμένο Σάββατο η Σκωτία μας έδωσε δύο πολύ καλά σημεία. Αυτή την αγωνιστική δεν βρήκα κάτι από εκεί που να μου αρέσει. Οπότε την αφήνω στην άκρη την Σκωτία. Επίσης, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους αγώνες Κυπέλλου στην Αγγλία. Θα ασχοληθώ μόνο με αγώνες των πρωταθλημάτων.

Από το Championship, μου αρέσει το διπλό της Ρέντινγκ στο 3,40 μέσα στην Ίπσουιτς. Οι τελευταίοι αγώνες των δύο ομάδων με οδηγούν σ' αυτή την επιλογή του διπλού. Η Ίπσουιτς μετράει δύο σερί ήττες και τρία σερί παιχνίδια εντός έδρας χωρίς νίκη. Η Ρέντινγκ μετράει δύο σερί νίκες με την τελευταία να είναι με ευρύ σκορ (7-1) κόντρα στην Μπόλτον. Κρατάω το διπλό...

Από την League Two έχω δύο επιλογές. Αρχικά, μου αρέσει το διπλό της Τορκί στο 4,50 μέσα στην Όξφορντ. Οι δύο ομάδες έχουν ίδια φόρμα (2-2-2 στα τελευταία έξι ματς και οι δύο και 1-1-1 στα τελευταία τρία ματς). Η Όξφορντ στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς δεν έχει νίκη (0-1-2), ενώ η Τορκί στα τελευταία τρία εκτός έδρας έχει δύο νίκες (2-0-1). Πιστεύω ότι εφόσον οι δύο ομάδες έχουν ίδια φόρμα και κυρίως επειδή η Τορκί είναι επικίνδυνη στα εκτός έδρας και ταυτόχρονα η Όξφορντ αναποτελεσματική στα εντός, υπάρχει αξία στο διπλό της Τορκί . . .

Επίσης, από την League Two κρατάω το διπλό της Γιόρκ στο 3,20 μέσα στην Χάρτλπουλ. Εδώ έχω ομάδα ντεφορμέ (Χάρτλπουλ) κόντρα σε ομάδα φορμαρισμένη (Γιόρκ). Η Χάρτλπουλ μετράει τρεις σερί ήττες, ενώ η Γιόρκ έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς και μία ισοπαλία. Κρατάω το διπλό . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 504,1 μονάδες
Κέρδη (21-1-2014): - μονάδες
Υπόλοιπο: 504,10 μονάδες
Ποντάρισμα (25-1-2014):

Μονά αποδεκτά
Ίπσουιτς - Ρέντινγκ 2 (3.40) Χ 15 μονάδες
Όξφορντ - Τορκί 2 (4.50) Χ 14 μονάδες
Trixie (2-3): Ρέντινγκ 2 (3.40) - Τορκί 2 (4.50) - Γιόρκ 2 (3.20). Με 8 μονάδες στις 2άδες και 4 μονάδες στην 3άδα. Σύνολο: 28 μονάδες.

Συνολικό ποντάρισμα: 57 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 447,10 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου