Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αποτελέσματα δημοσκοπήσεων: Atletico Madrid (2013-2014)

Όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που υπάρχουν στην δεξιά πλευρά του μπλοκ.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με την δημοσκόπηση της Ισπανικής, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ας περάσουμε να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης . . .

Το ερώτημα ήταν αν η Ατλέτικο μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα . . . Και οι επιλογές του ερωτηματολογίου ήταν τρεις:

- Ναι, είναι έτοιμη γι αυτό

- Όχι, θα τερματίσει τρίτη

- Θα τερματίσει δεύτερη

1 6 άτομα ψήφισαν ότι θα τερματίσει τρίτη, άλλοι 9 ότι θα τερματίσει δεύτερη και επίσης ακόμα 9 ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Προσωπικά ψήφισα ότι θα τερματίσει δεύτερη. Γιατί θεωρώ ότι από την αρχή του πρωταθλήματος είναι ένα κλικ πάνω από την Ρεάλ (αν και η τελευταία φαίνεται εξαιρετικά ανεβασμένη τελευταία) αλλά και λίγο κάτω από την Μπάρτσα (αυτό δεν έχει αποδειχτεί ακόμα. Είναι στα ίσια). .

Η Ατλέτικο δείχνει φέτος έτοιμη για όλα. Έχει την δυναμική αλλά και το βάθος να κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Το γεγονός ότι στα μέσα του πρωταθλήματος έχει 50 βαθμούς είναι πραγματικά αξιοσημείωτο αν όχι άθλος.

Το μόνο αρνητικό είναι η πορεία της στην Ευρώπη (στο Champions League) και κατά πόσο αυτό θα την αφήσει ανεπηρέαστη με δύο έντονα παιχνίδια την εβδομάδα, εφόσον προχωρήσει εκεί

3 σχόλια:

 1. Βάθος δεν έχει και αυτό θα τις στοιχήσει στην συνέχεια... Θα τερματίσει τρίτη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θεωρώ ότι δεν θα αντέξει μέχρι τέλους και θα τερματίσει 3η. Μακάρι να διαψευστώ και να δούμε επιτέλους μία έκπληξη στην Ισπανία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσο είναι στην κορυφή όλα παίζονται.

  Και όντως. Μέχρι και η Ισπανία έχει ανάγκη την έκπληξη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή