Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η είδηση της ημέρας

Η είδηση της ημέρας, σήμερα αφορά μία μεταγραφή που κάποια ρεπορτάζ από το εξωτερικό λένε ότι ολοκληρώθηκε.

Έρχεται από το πρωτάθλημα της Premier League και αφορά ομάδα του Λονδίνου . . .

Ας περάσουμε όμως να την δούμε . . .





Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ Αγγλικής εφημερίδας η Άρσεναλ φαίνεται να έχει κλείσει συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για τον Ντιέγο Κόστα με ένα ποσό που ξεπερνά τις 40 Εκατομμύρια λίρες.

Ο Ντιέγο Κόστα είναι στόχος πολλών ομάδων γιατί πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά (είναι πρώτος σκόρερ της Πριμέρα). Η Άρσεναλ βλέποντας ότι φέτος διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα, θέλει διακαώς να εντάξει άλλο ένα αστέρι του Ισπανικού πρωταθλήματος στο ρόστερ της (μετά τον Οζίλ από την Ρεάλ το καλοκαίρι).

Η αλήθεια είναι ότι οι "κανονιέρηδες" χρειάζονται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση (επιθετικό περιοχής) καθώς ο Ζιρού είναι μόνος του. Συν τοις άλλους, με την προσθήκη του Ντιέγο Κόστα ανεβαίνουν και επίπεδο.

Μένει να δούμε αν όντως θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή . . . 

3 σχόλια:

  1. Ασφαλως και η Αρσεναλ χρειαζεται επιθετικο. Μονο με τον Ζιρου δε βγαινει η χρονια. Και ο Ζιρου που δεν ειναι πρωτοκλασατος.

    Αλλα με χαλαει καπως αν φυγει ο Ντιεγκο Κοστα μεσουσης της περιοδου. Κατι σαν λιποταξια θα το χαρακτηριζα. Τωρα που βλεπεις τη μεγαλη προκληση (να οδηγησεις την ομαδα στο πρωταθλημα) δε σηκωνεσαι και φευγεις αφηνοντας την ομαδα που σε ανεδειξε στα κρυα του λουτρου...

    Ετσι το βλεπω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα με την συγκατάθεση της ομάδας του θα φύγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή