Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

3η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Lazio - Juventus

Τρίτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού διαγωνισμού που ξεκινήσαμε. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι μαζί θα προσπαθούμε να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα, το ακριβές σκορ και τους σκόρερ. Υπάρχουν και οι κανόνες και η βαθμολογία όσων φίλων συμμετέχουν.

Εσείς μπορείτε να δίνετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση ή στο τσατ του μπλοκ ή ακόμα και σε σχόλιο της σελίδας μας στο Facebook. Πάντα όμως να γράφετε ένα υποκοριστικό (πχ Χρήστος, Giannis) και να συμβαδίζετε με τους κανόνες του διαγωνισμού.

Πάμε να δούμε το παιχνίδι που διαλέξαμε αυτή την αγωνιστική . . .







Λάτσιο



Η Λάτσιο φέτος πραγματοποιεί μία μέτρια για τα δεδομένα της χρονιά και βρίσκεται περίπου στην μέση της βαθμολογίας. Όλα δείχνουν ότι και φέτος θα προσπαθήσει να τρυπώσει στην πέμπτη ή έκτη θέση και να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Πέτκοβιτς αποχώρησε και ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος, ο Ρέγια (πολύ καλός προπονητής). Στους τελευταίους αγώνες με τον Ρέγια στον πάγκο τους, οι Λατσιάλοι συνήλθαν κάπως (μετρούν αήττητο σερί τριών αγώνων, με απολογισμό 2-1-0. Μάλιστα έβγαλαν και διπλό στο Φρίουλι (με την Ουντινέζε ενώ έχαναν 1-0 και αγωνιζόταν με 10 παίκτες). Δείγμα ότι η ψυχολογία των Ρωμαίων έχει ανέβει αισθητά.

Εκτός θα είναι ο Ράντου, ο Κονκό, ο Άλφαρο, ο Έντερσον λόγω τραυματισμών και οι Ονάζι - Λούλιτς τιμωρημένοι. Ο Μάουρι είναι μακροχρόνια τιμωρημένος. Οπότε τα κουκιά είναι μετρημένα και το βάρος πέφτει σε συγκεκριμένους παίκτες αλλά πολύ έμπειρους.

Πιθανή ενδεκάδα: Μαρκέτι, Μπιάβα, Σιανί, Ντίας, Καβάντα, Μπίλια, Λεντέσμα, Κρέκο, Καντρέβα, Ερνάνες, Κλόζε.


Γιουβέντους



Η Γιουβέντους δείχνει μέχρι τώρα στην Ιταλία να μην έχει αντίπαλο. Έχει σημειώσει 55 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές. Στο πρωτάθλημα μετράει 12 σερί νίκες. Γενικά στην Ιταλία η Γιουβέντους τους ρίχνει όλους τουλάχιστον ένα επίπεδο. Οι αριθμοί το λένε αυτό . . .

Ο Κιελίνι (βασικός κεντρικός αμυντικός) θα απουσιάσει για τους ασπρόμαυρους καθώς είναι τιμωρημένος. Μπονούτσι και Πίρλο επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Ογμπόνα, Λιχστάϊνερ, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Πογμπά, Αζαμόα, Τέβες, Γιορέντε.


Παράδοση


Τα τελευταία πέντε χρόνια η παράδοση λέει 0 - 1 - 4 . . . 2008-09 (1-1), 2009-10 (0-2), 2010-2011 (0-1), 2011-2012 (0-1), 2012-2013 (0-2).


Κανόνες


1. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα: 1 βαθμός
(πχ 1,Χ,2)

2. Για κάθε ακριβές σκορ: 3 βαθμοί
(πχ 2-0)

3. Για τον / τους σκόρερ: Από 3 βαθμούς αν βρεις το σωστό αποτέλεσμα και από 5 βαθμούς αν βρεις το ακριβές σκορ.
(πχ Οζίλ - Ζιρού, 5 + 5 = 10 βαθμοί)

Οι μάξιμουμ πόντοι που μπορείτε να κερδίσετε από τους σκόρερς είναι 15. Μπορείτε να προτείνετε μέχρι τρεις σκόρερς γενικά (έναν από την μία ομάδα και δύο από την άλλη ή τρεις από την μία ομάδα και κανέναν από την άλλη), ενώ αν το ακριβές σκορ που προβλέπεται είναι 1-0 θα δίνεται έναν μόνο σκόρερ.

Πόντους από τους σκόρερ θα κερδίζετε ακόμα και αν δεν βρείτε το σωστό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ΔΕΝ βρείτε το σωστό αποτέλεσμα ΑΛΛΑ βρείτε τον / τους σκόρερ θα κερδίζετε 1 βαθμό για κάθε έναν.

Το ακριβές σκορ 0 - 0 θα δίνει 6 βαθμούς

5 σχόλια:

  1. Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Γιουβέντους

    Ακριβές σκορ: 1-2

    Σκόρερ: Καντρέβα (για Λάτσιο) και Βιντάλ - Γιορέντε (για Γιουβέντους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβές σκορ:1-1

    Σκόρερς: Καντρέβα - Τέβεζ

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1-4
    ΚΛΟΖΕ-ΒΙΝΤΑΛ ΠΙΡΛΟ
    ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή