Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

2η αγωνιστική ποδοσφαιρικού διαγωνισμού: Chelsea - Manchester United

Δεύτερη αγωνιστική του διαγωνισμού που κάνουμε για αγώνες Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εμείς θα διαλέγουμε έναν αγώνα κάθε Παρασκευή και θα προσπαθούμε όλοι μαζί να προβλέψουμε τελικό αποτέλεσμα, ακριβές σκορ και σκόρερ. Αναλυτικά πληροφορίες για το σκεπτικό και τους κανόνες του διαγωνισμού μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εσείς μπορείτε να γράφετε τις προβλέψεις σας σε σχόλιο σ' αυτή την ανάρτηση . . .


Το παιχνίδι που επιλέξαμε αυτή την αγωνιστική να διαγωνιστούμε είναι το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:00 . . .





Τσέλσι

 

Η Τσέλσι είναι η δεύτερη πιο δυνατή έδρας του πρωταθλήματος. Αήττητη σε 10 αγώνες εντός έδρας φέτος, με συνολικό απολογισμό 9-1-0 . . . Οι μπλε βρίσκονται σε αγωνιστική φόρμα αφού μετρούν τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Κέρδισαν κατά σειρά τις Σουόνσι - Λίβερπουλ (εντός έδρας ) και Σαουθάμπντον - Χαλ (εκτός έδρας).

Στα τελευταία έξι παιχνίδια της η Τσέλσι έχει απολογισμό 5-1-0. Η ισοπαλία είναι με την Άρσεναλ εκτός έδρας. Η Τσέλσι δεν θα έχει τον
Ιβάνοβιτς, αμφίβολος δίνεται ο Λάμπαρντ ενώ ο "Μου" είπε ότι ο Μάτις (μεταγραφή από την Μπενφίκα) δεν θα αγωνιστεί.


Πιθανή ενδεκάδα: Τσεχ, Αζπιλικουέτα, Κέϊχιλ, Τέρι, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρες, Βίλιαν, Όσκαρ, Αζάρ, Τόρρες.




Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ


Η Μαν Γιουν διανύει την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της. Και αυτό οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στην φυγή του Σερ Άλεξ . . . Οι κόκκινοι διάβολοι είναι η τρίτη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος ως τώρα με απολογισμό 6-2-2. Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα και βασίζεται σε μικρές περιόδους φόρμας για να βρίσκεται κοντά στην τετράδα.


Στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει απολογισμό 5-0-1, με την ήττα να προέρχεται από την Τότεναμ (εντός έδρας). Στα τελευταία τρία εκτός έδρας, μετράει ισάριθμες νίκες.

Αμφίβολος δίνεται ο
Ρούνεϊ (έχει ένα χτύπημα στην βουβωνική χώρα) και πιθανόν δεν θα παίξει ο Φαν Πέρσι.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντε Χέα, Ράφαελ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλένσια, Γιανουζάϊ, Κανγκάβα, Γουέλπεκ.


Τα τελευταία πέντε χρόνια η παράδοση είναι: 2008-2009 (1-1), 2009-2010 (1-0), 2010-2011 (2-1), 2011-2012 (3-3), 2012-2013 (2-3).

Δώστε τις προβλέψεις σας για τον αγώνα μέχρι λίγο πριν την έναρξη του (δηλαδή μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής).



Πως βγαίνει η βαθμολογία:

 

1. Για κάθε σωστό αποτέλεσμα: 1 βαθμός
(πχ 1,Χ,2)

2. Για κάθε ακριβές σκορ: 3 βαθμοί
(πχ 2-0)

3. Για τον / τους σκόρερ: Από 3 βαθμούς αν βρεις το σωστό αποτέλεσμα και από 5 βαθμούς αν βρεις το ακριβές σκορ.
(πχ Οζίλ - Ζιρού, 5 + 5 = 10 βαθμοί)


Οι μάξιμουμ πόντοι που μπορείτε να κερδίσετε από τους σκόρερ είναι 15. Μπορείτε να προτείνετε μέχρι τρεις σκόρερ γενικά (έναν από την μία ομάδα και δύο από την άλλη ή τρεις από την μία ομάδα και κανέναν από την άλλη), ενώ αν το ακριβές σκορ που προβλέπεται είναι 1-0 θα δίνεται έναν μόνο σκόρερ.

Πόντους από τους σκόρερ θα κερδίζετε ακόμα και αν δεν βρείτε το σωστό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ΔΕΝ βρείτε το σωστό αποτέλεσμα ΑΛΛΑ βρείτε τον / τους σκόρερ θα κερδίζετε 1 βαθμό για κάθε έναν.

Το ακριβές σκορ 0 - 0 θα δίνει 6 βαθμούς

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Νικ, αν έρθει και δεύτερο σερί ματς του διαγωνισμού 0-0 τι να πω ρε φιλε...;;;

      Διαγραφή
  2. Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Τσέλσι

    Ακριβές σκορ: 2-1

    Σκόρερ: Αζάρ - Όσκαρ - Γουέλπεκ

    Να πω και εδώ ότι όσοι θέλουν μπορούν να δίνουν την πρόβλεψή τους στην σελίδα μας στο fb στο σχόλιο του θέματος του διαγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2-1
    azar torres-ρουνει
    ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1-1

    Aζάρ-Βαλένσια..

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή