Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Jimlaw: Με μια ισοπαλία

Και ενώ η φετινή αγωνιστική χρονιά οδεύει προς το τέλος της, οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Η Γουίγκαν, χθες στέφθηκε Κυπελλούχος Αγγλίας. Αυτή είναι η ομορφιά του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Να μην θεωρείται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α σίγουρο, να μην λογίζεται Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α ως δεδομένο.

Η Τσέλσι, με την χθεσινή της νίκη επί της Άστον Βίλα σφράγισε την είσοδο της στην τετράδα. Θα πρέπει να έρθουν εξωπραγματικά σκορ για να την χάσει.

Στοιχηματικά, στην Βρετανία υπάρχουν δύο (μαζί με την σημερινή) ακόμα αγωνιστικές. Η στήλη και μαζί της και εγώ, επικεντρώθηκε(κα) στην Βρετανία από τα μέσα Φεβρουαρίου. Σήμερα, υπάρχει φουλ πρόγραμμα στην Premier League. Για να δούμε τι κρατάμε . . .

Την περασμένη εβδομάδα, δεν πρότεινα κάτι για τον απλό λόγο ότι δεν έβλεπα κάτι. Δεν μου άρεσε κάτι. Σήμερα, επίσης δεν μου αρέσουν πολλά σημεία. Όσοι με παρακολουθείτε θα καταλάβατε ότι στην Βρετανία γενικότερα (που ασχολούμαι και κυρίως στην Αγγλία) αποδόσεις του 2.00 και του 1.90 και ειδικά στοιχήματα δεν ποντάρω...

Και η Τότεναμ μπορεί να κερδίσει σήμερα και η Έβερτον μπορεί να έρθει Over 2.5 Με την Γουέστ Χαμ, μπορεί και η Νιουκάστλ ακόμα να κερδίσει. Αλλά, δεν ποντάρω κανένα σημείο από αυτά. Ένα σημείο μόνο κρατάω . . .

Το σημείο που κρατάω από την Premier League είναι η ισοπαλία στον αγώνα Σάντερλαντ - Σαουθάμπντον στο 3,20. Η Σάντερλαντ, έχει 38 βαθμούς και η Σαουθάμπντον 39. Η Γουίγκαν, που είναι η ομάδα που τους κυνηγάει έχει 35 και παίζει πολύ δύσκολο ματς με την Άρσεναλ εκτός (μέσα στην επόμενη βδομάδα). Και οι δύο (Σάντερλαντ και Σαουθάμπντον) δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Προ-τελευταία αγωνιστική είναι επίσης. Πιστεύω, ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα χαλάσει και πολύ καμία από τις δύο ομάδες. Θα τις βοηθήσει να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την παραμονή.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 553,98 μονάδες
Κέρδη (27/4/2013): 85,75 μονάδες
Υπόλοιπο: 639,73 μονάδες
Σημερινό ποντάρισμα (12/5/2013):
Μονά αποδεκτά
Σάντερλαντ - Σαουθάμπντον Χ (3.20) Χ 15 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 18,5 μονάδες
Υπόλοιπο: 621,23 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου