Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Geobet: 2 στροφές πριν το τέλος.........

Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2013 η Μπάγερν Μονάχου σ' ένα παιχνίδι που φάνηκε να μένει από δυνάμεις προς το τέλος η Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν κλασσικά έσβησε τις μηχανές στο 93' ενώ 5 λεπτά πιο πριν είχε φροντίσει με γκολ του Ρόμπεν να κλέψει το πολύτιμο τρόπαιο. 
Στα δικά μας και πάλι όμως με το σύνολο των αγώνων της Primera να διεξάγονται σήμερα στις 21.00 ώρα Ελλάδας ενώ και για την Segunda έχουμε 7 αγώνες με τους 2 να διεξάγονται την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.


Με 3 παιχνίδια από την Primera και 2 από την Segunda θ' ασχοληθούμε ........

Μάλαγα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: 0-0 το τελευταίο της Μάλαγα με την Σεβίλλη εντός. 2-0 εντός και η Λα Κορούνια με την Εσπανιόλ η οποία κινδύνεψε όμως ενδιάμεσα να δεχθεί γκολ κι από καθαρή τύχη το γλύτωσε. Η Λα Κορούνια δείχνει τρομερό πάθος στο να κρατηθεί στην κατηγορία κι απόψε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα κάτι που ευνοεί τόσο η παράδοση 1-7-2 όσο και η εξασφάλιση της Ευρώπης από την χαλαρή Μάλαγα. Αξίζει η διπλή ευκαιρία Χ2 στο 1,70.

Οσασούνα - Σεβίλλη: Μετά από την ήττα στην Γρανάδα με 3-0 το παιχνίδι με την Σεβίλλη κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμο για την υπόθεση σωτηρία αφού την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στο Μπερναμπέου. Η Σεβίλλη κυνηγάει ακόμα την Ευρώπη αφού εάν η Μάλαγα τερματίσει μέσα στις πρώτες 7 θέσεις βγαίνει Ευρώπη και ο 8ος (περιμένει ακόμα η Μάλαγα την απόφαση του CAS για το αν μπορεί να συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα). Πάμε με το goal/goal στο 1,72 που φαντάζει αρκετά πιθανό.....

Χετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο: Οι 2 συνεχόμενες ήττες για την γηπεδούχο την απομάκρυναν απο τα Ευρωπαϊκά εισητήρια την ίδια ώρα που η Ράγιο διατηρείται σε απόσταση βολής απο τις προνομιούχες θέσεις. Μάλλον θα παίξει πιο χαλαρά η Χετάφε ενώ και η Ράγιο είναι όσα βάλω όσα φάω (προηγούμενη αγωνιστική Λεβάντε - Ράγιο 2-3). Πάμε κι εδώ με το goal/goal στο 1,61.

Απο την Segunda μου αρέσουν τα : 2-3 goal στο Λούγκο - Σαμπαντέλ στο 2,00 και το goal/goal στο Μούρθια - Πονφεραντίνα στο 1,80.

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 725 μονάδες
 
Ποντάρισμα (26/05/2013):
Τριάδα:  Μάλαγα - Λα Κορούνια                             Χ2 ΔΕ (1,70)
               Οσασούνα - Σεβίλλη                                 goal/goal (1,72)
               Xετάφε - Ράγιο Βαγιεκάνο                        goal/goal (1,61)
  
               Συνολική απόδοση                                    (4,70) Χ 15 Μονάδες 
       
 
Νέο υπόλοιπο: 710 μονάδες          
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου