Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Geobet: Και οι τελικοί επιβίωσης στην Ισπανία καλά κρατούν.....

Η τελευταία μας ευχή στο τζίνι για την Ισπανία ήτανε over 1,5 στο 1ο ημίχρονο του Μπέτις - Λα Κορούνια. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με το 0-1 να γίνεται μόλις στο 7ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Ρίκι αλλά το δεύτερο γκολ άργησε (όπως η αγάπη) 4 λεπτά. Το 1-1 έγινε στο 49' με τον κουβά να γράφει άλλη μια χρυσή σελίδα για την στήλη μας.....Το σημερινό πρόγραμμα έχει από έναν αγώνα για τις δυο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας. Στην Primera (34η) Θέλτα - Μπιλμπάο και στην Segunda (37η) Χέρεθ - Κόρδοβα......



Με την κρίσιμη αναμέτρηση λοιπόν μεταξύ της Θέλτα και της Ατλ. Μπιλμπάο κάνει πρεμιέρα η 34η αγωνιστική στην Ισπανία με το τρίποντο να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους. Κατάφερε και πήρε 3 πολύ σημαντικούς βαθμούς μέσα στη Λεβάντε (0-1) αφού από την αρχή μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 20' με τον Αουγκούστο Φερνάντες. Στο β' ημίχρονο είχε καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της ενώ στάθηκε και τυχερή αφού η Λεβάντε αστόχησε σε (ανύπαρκτο) πέναλτι καθώς και προς το τέλος του παιχνιδιού χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση του τερματοφύλακα Χάβι Βάρας σε 2 περιπτώσεις για φύγει με το 0 στην άμυνα.

Έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της εδώ και έξι μήνες (2-0 τον Οκτώβριο με την Σεβίλλη), από τότε για 12 αγωνιστικές δέχεται συνεχώς γκολ. Απών θα είναι οι τιμωρημένοι Ρομπέρτο Λάγο (αριστερός μπακ), Νάτσο Ινσα (μέσος) και ο τραυματίας Ούγκο Μάγιο (δεξιός μπακ) ενώ αποθεραπεύτηκε ο επιθετικός Παρκ. Η παράδοση των τελευταίων ετών δεν είναι με το μέρος της (0-1-2) όχι όμως και η συνολική (22-10-14).

Η Ατλ. Μπιλμπάο ήρθε 2-2 στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας με goal του Ερέρα στο 90'. Αν και είχανε δοκάρι οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη φάση τους ματς, οι Βάσκοι προηγηθήκανε με 1-0 με goal του Σουσαέτα στο 27'. Ωστόσο μετά την αλλαγή του Μέσι το παιχνίδι άλλαξε και με 2 goal του (67', 69') πέρασε η Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ με 1-2.

Έχει 4/5 under 2,5 εκτός έδρας ενώ έχει και μόνο μία νίκη στις 8 τελευταίες της εξόδους. Απόντες ο τιμωρημένος Ερέρα (μέσος) ο τραυματίας Ινιγο Πέρεθ (μέσος) και ο Λαπόρτ (στόπερ), επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Ιτουράσπε.

Η Θέλτα μπορεί στην έδρα της τον άσσο αλλά από την στιγμή που δεν το κατάφερε και η Λα Κορούνια πριν 2 εβδομάδες, που τις τελευταίες αγωνιστικές σκοράρει κατά ρυπάς, με την ίδια αντίπαλο (1-1) με κάνει πιο συγκρατημένο. Θα προτιμήσω λοιπόν το 1,95 του 2-3 goal για ένα ακόμα παιχνίδι.



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 780 μονάδες
Ποντάρισμα (03/05/2013):
Μονό: Θέλτα - Ατλ. Μπιλμπάο                                         2-3 goal (1,95) Χ 15 μονάδες
             

Νέο υπόλοιπο: 765 μονάδες          


Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου