Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Ιταλική επικαιρότητα

Οι ομάδες στην Ιταλία συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς. Παρακάτω αναφέρω μερικά μόνο από όσα ακούγονται ή έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό.






Φιορεντίνα



Ο Πιζάρο ζήτησε να αποχωρήσει από την Φιορεντίνα. Παρότι έχει μόλις ένα χρόνο στην ομάδα, με 29 συμμετοχές και 3 γκολ, ο 33χρονος μέσος θα έχει συνάντηση με την διοίκηση όπου θα εξεταστούν οι προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Επίσης η Φιορεντίνα αποφάσισε να μην αγοράσει τελικά τον Βιβιανό. Πρόκειται για τον Ιταλό διεθνή τερματοφύλακα που ανήκει στην Παλέρμο και αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στην Φιορεντίνα με την μορφή δανεισμού. Μετά τον υποβιβασμό της Παλέρμο, θεωρείται απίθανο να μείνει , ενώ δεν είναι λίγες οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν να τον αγοράσουν με την τιμή του να είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια.

Αντίθετα αποφάσισαν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Γκουαρδάδο από την Ουντινέζε για άλλον ένα χρόνο.



Παλέρμο



Η Παλέρμο από την πλευρά της ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γκατούζο (ο γνωστός!) ως προπονητή της.Ο πρώην Ιταλός διεθνής δεν έχει προπονητική εμπειρία φυσικά, αλλά οι διοικούντες της ομάδας πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει. Υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο.



Γιουβέντους



Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αγορά του Πελούσο, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα ως δανεικός σε 30 αγώνες. Η συμφωνία λοιπόν έκλεισε στα 4.8 εκατομμύρια και το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια ως το 2017.

Έντονα ακούγεται και τον όνομα του Μάριο Γκόμες σαν πιθανή μεταγραφή.



Μίλαν



Ο Μπόατενγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μονακό και οι Γάλλοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν μέχρι και 20 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.Ωστόσο στην Μίλαν δεν φαίνεται να ανησυχούν αφού έχουν βρεί τον αντικαταστάτη.Πρόκειται για τον Ιταλό διεθνή μέσο Ντιαμάτι, ο οποίος  σε 35 εμφανίσεις του φέτος σκόραρε 7 γκόλ  και μοίρασε 11 ασίστ.

 

Ίντερ



Ενδιαφέρον υπάρχει για την απόκτηση του Μπελφόντιλ (Πάρμα). Στις συζητήσεις ακούστηκε και το όνομα του Κασάνο ως πιθανή ανταλλαγή.



Λάτσιο



Σχεδόν κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ο Μπίγκλια. Ο μέσος της Άντερλεχτ δήλωσε πως η Λάτσιο είναι ο ιδανικός προορισμός γι αυτόν και πως ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου