Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Μουντιάλ 2014

Καλησπέρα σε όλους. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει μπει για τα καλά σε φουλ ρυθμούς και πλέον τα ματς όλο και ''μεγαλώνουν'' (από άποψη σημασίας και ονομάτων). Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τα ζευγάρια που προέκυψαν για τη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.








Γαλλία-Γερμανία: Πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες. Και οι 2 ομάδες έχουν δείξει κατά καιρούς τρομερά στοιχεία, αλλά και χτυπητές αδυναμίες, οι οποίες μπορούν να διορθωθούν. Προσωπικά, αν και οπαδός της Γαλλίας (λόγω Ζιζού), πιστεύω πως οι Γερμανοί θα φορτσάρουν και θα πάρουν την πρόκριση.

Βραζιλία-Κολομβία: Τεράστιο ματς και αυτό. Κοντράρεται η διοργανώτρια, που είναι η πιο βαριά φανέλα του κόσμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν πείθει κανέναν μα κανέναν, και από την άλλη είναι μία από τις 3-4 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ που παίζει απίστευτο ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμη για πολύ ψηλά. Όσο κι αν θέλω να περάσει η Κολομβία, πιστεύω πως θα προκριθεί η Βραζιλία, είτε για μη καθαρά αγωνιστικούς λόγους, είτε με τα χίλια ζόρια (όπως με Χιλή).

Αργεντινή-Βέλγιο: Ένα ματς ανάμεσα σε 2 ομάδες που δεν έχουν πιάσει σε καμία περίπτωση το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους αλλά και των προσδοκιών που είχαμε από αυτές στην αρχή του τουρνουά. Η Αργεντινή έχει το προβάδισμα λόγω Μέσι, αλλά το Βέλγιο είναι σίγουρο πως αυτή την Αργεντινή την κοντράρει άνετα στα ίσα. Προβλέπω Αργεντινή σε παράταση-πέναλτι.

Ολλανδία-Κόστα Ρίκα: Η Ολλανδία παρότι μάγεψε στους ομίλους, πήρε με πολύ μεγάλο ζόρι (πέναλτι στο 94') την πρόκριση από το Μεξικό. Από την άλλη, η Κόστα Ρίκα, και αυτή προκρίθηκε με το ζόρι, στη διαδικασία των πέναλτι, από την Εθνική Ελλάδος, έχοντας τον τερματοφύλακά της, Κέιλορ Νάβας, σε διαστημική φόρμα σε όλο το Μουντιάλ. Εδώ πάντως βλέπω εύκολη πρόκριση των Οράνιε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου