Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Jimlaw: Συντηρητικό παιχνίδι

Βραδιά Champions League απόψε στην Ευρώπη. Όπως και αύριο. Πολλά και μεγάλα ματς τα οποία θα χορτάσουν τους ποδοσφαιρόφιλους. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει και αγωνιστική δραστηριότητα στο Championship της Αγγλίας.

Ας περάσουμε να δούμε τις επιλογές μας για απόψε το βράδυ . . .


 

Championship



Κρατάω το διπλό της Χάντερσφιλντ στο 3,50. Στην επιλογή αυτού του διπλού στηρίζομαι αρχικά στην κακή κατάσταση που βρίσκεται η γηπεδούχος Μίντλεσμπρο (χωρίς νίκη σε έξι αγώνες πρωταθλήματος με απολογισμό 0-4-2). Στην συνέχεια στηρίζομαι στο γεγονός ότι έχω μία Χάντερσφιλντ αρκετά ανταγωνιστική στα τελευταία παιχνίδια (μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι ματς). Επίσης, η Μίντλεμπρο δεν έχει νίκη εντός έδρας σε τέσσερα ματς. Και τέλος μου άρεσε πολύ η απόδοση  του 3,50. Κάπου στο 3,00 το περίμενα το διπλό...

Επόμενη επιλογή μου είναι το διπλό της Μίλγουολ στο 3,30. Εδώ με σπρώχνει η φόρμα των φιλοξενούμενων (μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα). Δείγμα ανοδικής πορείας. Και φυσικά καλής ψυχολογίας. Η Μπέρμιγχαμ, μέτρια προς κακή... Μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς του πρωταθλήματος. Στα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα μετράει δύο ήττες και μόλις μία νίκη. Στηρίζομαι στην φόρμα της Μίλγουολ και πάω με το διπλό του 3,30.


Champions League



Από εδώ επιλογή μου είναι ο άσσος της Βασιλεία στο 2,87. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεται φαβορί η Σάλκε. Δεν συμφωνώ. Η Βασιλεία έχει βρει τα πατήματα της... Και στο πρωτάθλημα βρήκε τον καλό της εαυτό και στην Ευρώπη εντυπωσίασε με το διπλό στο Λόνδίνο (επί της Τσέλσι) πριν δύο εβδομάδες. Συν τοις άλλοις, τα τελευταία χρόνια κοιτάζει στα μάτια όλες τις μεγάλες ομάδες και είναι αρκετά ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα.

Η Σάλκε, δεν αρέσει γενικότερα... Δεν πείθει. Πολλά κενά στην άμυνα, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Κρατάω τον άσσο των Ελβετών...

Αυτά τα τρία σημεία θα κρατήσω τελικά. Μου άρεσαν επίσης ως φαβορί η Ρέντιγκ και η Μπέρνλι αλλά τις αφήνω στην άκρη. Όσο πιο λίγα ματς τόσο το καλύτερο..

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 818,85 μονάδες
Κέρδη (28-9-2013): -
Υπόλοιπο: 818,85 μονάδες
Ποντάρισμα (1-10-2013):
Trixie (2-3): Χάντερσφιλντ (3.50) - Μίλγουολ (3.30) - Βασιλεία (2.87). Με 11 μονάδες στις δυάδες και 5,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 38,5 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 38,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο:  780,35 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου