Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Geobet: Αλμερία ώρα μηδέν.....

Δεν μας έκατσε μόνο το over της Πονφεραντίνας στην χθεσινή μας πρόταση και μάλιστα ήρθε και διπλό! Επίσης έσπασε και η Ουέλβα για όσους προτίμησαν να ποντάρουν στον άσσο ενώ εμείς προτιμήσαμε το αμφίσκορο στο συγκεκριμένο παιχνίδι (3-3). Πάμε παρακάτω όμως αφού σήμερα η αγωνιστική συνεχίζεται στην Ισπανία με 4 αγώνες στην Primera και 7 στην Segunda....




Λόγω περιορισμένου χρόνου ......

Έφτασε πιστεύω η ώρα μετά από 8 αγωνιστικές να πάρει το πρώτο τρίποντό της και η Αλμερία έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα αφού την πρώτη την έχει Βαγιεκάνο καλείται να εκμεταλλευθεί την ηρεμία των 2 εβδομάδων και να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.... Άσσος λοιπόν στο 1,95.

Γκρίνια στο στρατόπεδο της Μπετίς με το δεξί μπακ Τσίκα να πιάνεται στα χέρια με τον μεσοεπιθετικό Χουάν Κάρλος Προβληματική εικόνα και στο τελευταίο παιχνίδι της με την Χετάφε που βρέθηκα να χάνει 3-0 στο 27' απο την Χετάφε. Η Έλτσε πάλι παλεύει όλα τα παιχνίδια της και από το σημερινό σίγουρα μπορεί να φύγει με κάτι θετικό. Χ2 για τους πιο τολμηρούς η στήλη όμως θα επιλέξει το goal/goal στο 1,83.

Από μεγάλη εκτός έδρας νίκης με 0-1 επι της Αλκορκον προέρχεται η Νουμάνθια κάνοντας όμως ένα απλά ανεκτό παιχνίδι. Έχει πολλές επιστροφές και την Χερκουλες (με τις μουρμούρες να γίνονται φωνές πλέον για τον κόουτς Ερνάντεθ) πιστεύω ότι την έχει στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Άσσος στο 1,83.


Φιλική Συμβουλή: Ευνοεί την Βαγιαδολίδ η παράδοση αλλά εκτός αυτού έχει παρουσιαστεί αρκετά καλή φέτος στο γήπεδο της. Ίσως ήρθε και η ώρα του πρώτου διπλού της Ρεάλ Β' δεν μπορεί κάθε φορά να την σώζουν τα δοκάρια την Μαγιόρκα....


Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 895 μονάδες
Ποντάρισμα (20/10/2013):
Τριάδα: Αλμερία - Βαγιεκάνο                              1 (1,95)
              Μπετίς - Έλτσε                                       goal/goal (1,83)
              Νουμάνθια - Χερκουλες                         1 (1,83)

Συνολική απόδοση : 6,53 Χ 15 Μονάδες

Νέο υπόλοιπο: 880 μονάδες   
             
Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου