Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ποδοσφαιρικές στιγμές (video)

Συνεχίζουμε την εβδομαδιαία στήλη μας με βίντεο από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά θα δούμε βίντεο με τον φανταστικό Ronaldinho , γκολ από τερματοφύλακα , διαφήμιση με παίκτες-φαινόμενα και αφιέρωμα σε αμυντικούς!







Για αρχή ένα βίντεο με τον μεγάλο Ronaldinho. Δεν νομίζω να χρειάζετε συστάσεις , καθώς δεν νοείται ποδοσφαιρόφιλος που να μην τον γνωρίζει ! Θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε ώρες ολόκληρες και πάλι να μην αποτυπώσουμε πλήρως τις ικανότητες του στο χορτάρι , με την στρόγγυλη θεά στα πόδια. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει πολλές από τις αξέχαστες τρίπλες του και αρκετά γκολ :



Σειρά έχει μια διαφήμιση τις Pepsi , του 2002 , όπου ο Μπέκαμ , ο Ραούλ , ο Πετίτ ,ο Βερόν , ο Ρομπέρτο Κάρλος , ο Ρούι Κόστα και ο Μπουφόν μαζί με τον Ντάβιντς (Π-Α-Ι-Κ-Τ-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Σ) , αγωνίζονται για το έπαθλο ενάντια σε μια πολύ ιδιαίτερη ομάδα!

**Γενικά τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε μια σειρά διαφημισεων με σταρ του ποδοσφαίρου!


Τα φώτα της δημοσιότητας συνήθως ασχολούνται με επιθετικούς και γενικά δίνεται μεγάλη έμφαση στους σκόρερ και τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές. Όμως στο ποδόσφαιρο παίζουν 11 ποδοσφαιριστές και ένα μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε ομάδα αποτελεί η άμυνα. Άλλωστε ''η άμυνα μπορεί να χαρίσει τίτλους'' ! Στην Γιουβέντους βρίσκονται αυτή τη στιγμή 3 από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς και βασικά στελέχη της εθνική Ιταλίας. Πρόκειται για τους Μπαρτζάλι - Μπονούτσι - Κιελίνι :



Για το τέλος , ένα απίστευτο γκολ που έβαλε ο Χάουαρντ (ναι , ο τερματοφύλακας της Έβερτον!) πέρσι στον αγώνα Έβερτον - Μπόλτον !


2 σχόλια:

  1. Ροναλντινιο = ΛΑΤΡΕΙΑ

    Πολυ ωραια η διαφημιση. Και μονο η παρουσια τοσων σταρ μαζεμενων την κανει ιδιαιτερη.

    Μπονουτσι-Μπαρτσαλι-Κιελινι ειναι η επιτομη των 3 στοπερ για μια ομαδα που θελει να παιξει ενα συστημα με 3 στην αμυνα. 3 διαφορετικοι παικτες που συμπληρωνουν ο ενας τον αλλον και δημιουργουν μια πολυ καλη αμυντικη γραμμη.

    Το γκολ του Χαουαρντ το θυμαμαι πολυ καλα γιατι εβλεπα λαιβ το ματς. Απο κει που δεν το περιμενεις. Οπως και το φετινο του Μπεγκοβιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα καλοι οι 3 της Γιουβεντους. Και παλι ομως απεχουν πολυ απο Καναβαρο-Νεστα- Ματερατσι-Μαλντινι...(γενικα η Ιταλια το 2006 ηταν απιστευτη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή