Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Παρέα με την Premier League

Ασταμάτητη η αγωνιστική δράση στην Βρετανία. Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνεχίζεται το ποδόσφαιρο. Πολλά ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή. Δηλαδή το Championship, η League One και η League Two θα διεξαχθούν την Κυριακή. Και επίσης αλλά τέσσερα ματς για την Premier League.

Οπότε το μενού (στοιχηματικά) από την Αγγλία για σήμερα Σάββατο περιλαμβάνει  Premier League . . .





Θα κρατήσω το διπλό της Σουόνσι στο 2,75 μέσα στην Άστον Βίλα . . . Η Σουόνσι μπορεί να είναι χωρίς νίκη για τέσσερις αγώνες παρόλα αυτά είναι καλή ομάδα, ανταγωνιστική, τεχνική. Δεν είναι εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Η Άστον Βίλα δείχνει τα περυσινά συμπτώματα πάλι στην ίδια περίοδο. Πέρυσι είχε πάρει την κάτω βόλτα τέτοια εποχή.. Φέτος με τις τέσσερις σερί ήττες της δείχνει να την παίρνει και πάλι... Η Σουόνσι θα βρει χώρους στο Βίλα Παρκ και αν προσέξει πίσω θεωρώ ότι θα σκοράρει εκεί μέσα και θα φύγει με το διπλό . . .

Κρατάω το διπλό της Φούλαμ στο 4,00 μέσα στην Χαλ . . . Δεν είναι κακή η Φούλαμ. Είναι έμπειρη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Η Χαλ είναι δυνατή εντός έδρας παρόλα αυτά αναποτελεσματική τελευταία. Δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης για πέντε σερί αγώνες. Οι αποδόσεις έπρεπε να είναι περισσότερο μοιρασμένες και όχι να δίνεται στο 4,00 η Φούλαμ . . .

Τέλος, κρατάω και το διπλό της Σάντερλαντ στο 3,30 μέσα στην Κάρντιφ . . . Η Κάρντιφ έχει δεχτεί δύο σερί τριάρες (μία από την Σάουθαμπτον εντός και μία από την Λίβερπουλ εκτός). Μάλιστα στο ματς με την Σάουθαμπτον είχε κάκιστη αμυντική λειτουργία. Τραγικές ατομικές αντιδράσεις και στα τρία γκολ που δέχτηκε.. Η Σάντερλαντ είναι αήττητη τα τελευταία τρία ματς, έκανε το μεγάλο διπλό που έψαχνε για να ανεβάσει την ψυχολογία της και πλέον πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κάρντιφ για να αποδείξει ότι συνέρχεται και στρίβει σε θετικό πρόσημο . . . Η Κάρντιφ δεν έχει καλή ψυχολογία μετά τα αρνητικά σερί αποτελεσμάτων που έφερε . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 520,48 μονάδες
Κέρδη (26-12-2013): - μονάδες
Υπόλοιπο: 520,48 μονάδες
Ποντάρισμα (28-12-2013):

Trixie (2-3): Σουόνσι 2 (2.75) - Φούλαμ 2 (4.00) - Σάντερλαντ 2 (3.30). Με 9 μονάδες στις δυάδες και με 4,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 31,5 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 31,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 488,98 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου