Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Jimlaw: Ψάχνοντας για ένα καλό ταμείο

Βρισκόμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου, το κρύο γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό και οι Άγγλοι ετοιμάζονται για το καθιερωμένο αγωνιστικό τους σερί μέσα στις γιορτές. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι λατρεία και χαρά . . .

Αυτή την αγωνιστική υπάρχουν ορισμένα σημεία . . . Η αλήθεια είναι πως η Αγγλία μέχρι τώρα δεν πήγε όπως περίμενα. Παρόλα αυτά χρόνος υπάρχει. Ας περάσουμε στα σημεία μας γι' αυτή την αγωνιστική . . .

Ξεκινώ να αναλύω τις επιλογές μου από την Αγγλία από κατηγορία σε κατηγορία ως συνήθως . . .





Championship



Κρατάω το διπλό της Μπέρμιγχαμ στο 3,00 μέσα στην Μπόρνμουθ . . . Το στοιχείο που με έκανε να κρατήσω το διπλό ήταν ότι η Μπέρμιγχαμ είναι ουσιαστική πλέον στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της (δύο σερί νίκες εκτός). Συν τοις άλλοις, η Μπέρμιγχαμ δείχνει ανεβασμένη. Δεν χάνει εύκολα . . . Η Μπόρνμουθ, είναι κακή εντός έδρας (0-1-2 στα τρία τελευταία εντός και 4-1-4 γενικά). Εν ολίγοις, η Μπόρνμουθ είναι ομάδα ή του ύψους ή του βάθους . . . Τελευταία δείχνει να είναι του βάθους . . . Σ ' αυτό πατάμε και στην άνοδο της Μπέρμιγχαμ και πάμε με το διπλό . . .

Επίσης, κρατάω το διπλό της Ίπσουιτς στο 3,80 μέσα στην Νότιγχαμ . . . Η Ίπσουτς πρώτα απ' όλα είναι φορμαρισμένη (μετράει τρεις σερί νίκες). Πέρα από αυτό είναι αποτελεσματική στα εκτός έδρας παιχνίδια της, τελευταία (2-1-0 στα τρία τελευταία). Η Νότιγχαμ, προβληματίζει εντός έδρας (έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία εντός). Η φόρμα της Ίπσουιτς σε συνδυασμό με την εκτός έδρας αποτελεσματικότητά της τελευταία και την υψηλή απόδοσή της με οδηγούν στο διπλό.

League One



Κρατάω το διπλό της Πρέστον στο 2,63 μέσα στην Κρόουλι . . . Η Πρέστον είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας (4-2-0 απολογισμό). Μετράει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας και γενικά είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Η Κρόουλι, δεν έχει νίκη εδω και έξι αγώνες (0-3-3 απολογισμό έχει). Προβληματική και εντός έδρας (0-2-1 στα τρία τελευταία εντός). Γενικά βρίσκεται σε κάμψη . . . Και όλα αυτά σε απόδοση 2,63 που είναι καλή για τα δεδομένα των δύο ομάδων.


Κρατάω και το διπλό της Ρόδεραμ στο 2,80 μέσα στην Μπρίστολ Σίτι . . . Και εδώ η Ρόδεραμ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι η Μπρίστολ Σίτι. Η Ρόδεραμ είναι αποτελεσματική ομάδα, ικανότατη στα εκτός. Η Μπρίστολ Σίτι προβληματίζει γενικά και ειδικά εντός έδρας (έχει συνολικό απολογισμό 1-5-4 εντός μέχρι τώρα και 0-1-2 στα τρία τελευταία εντός). Κρατάω το διπλό στο 2,80.


League Two


Κρατάω το διπλό της Σκάνθορπ στο 2,80 μέσα στην Γουίκομ . . . Η Σκάνθορπ μετράει τρεις σερί νίκες, δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική περίοδο. Επίσης είναι αποτελεσματική και εκτός έδρας (4-4-2 συνολικό εκτός έδρας απολογισμό μέχρι τώρα και 2-1-0 στα τρία τελευταία εκτός). Η Γουίκομ, δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς. Η μία ομάδα βρίσκεται σε κάθετη πτώση δηλαδή και η άλλη σε φόρμα. Στο 2,80 πηγαίνω με το διπλό της φορμαρισμένης Σκάνθορπ.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 570,03 μονάδες
Κέρδη (7-12-2013): - μονάδες
Υπόλοιπο: 570,03 μονάδες
Ποντάρισμα (14-12-2013):

Μονά αποδεκτά
Νότιγχαμ - Ίπσουιτς 2 (3.80) Χ 22 μονάδες
Yankee (2-3-4): Μπέρμιγχαμ 2 (3.00) - Πρέστον 2 (2.63) - Ρόδεραμ 2 (2.80) - Σκάνθορπ 2 (2.80). Με 8 μονάδες στις δυάδες, 4 μονάδες στις τριάδες και 2 μονάδες στην τετράδα. Σύνολο: 66 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 88 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 482,03 μονάδες

1 σχόλιο:

  1. σημερα μιλησε η γκινια..για να μην πω τιποτα αλλο...

    4/4 στο 90 στο συστημα και σπαει το ενα στο 91 και το αλλο στο 97....

    Εντάξει...

    Στο 91 η καβα ηταν 1300+++ και στις καθυστερησεις βγηκαμε και ζημιωμένοι από την μέρα...

    Τι να πεις... Δεν υπάρχουν λογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή