Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Jimlaw: Ένα σημείο στην Αγγλία

Η Premier League και το Championship διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία. Οι υπόλοιπες κατηγορίες όχι. Γιατί διεξάγονται αγώνες Κυπέλλου.

Με το Κύπελλο δεν μου αρέσει να ασχολούμαι. Οπότε θα ασχοληθώ μόνο με τα δύο μεγάλα πρωταθλήματα. Και η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δεν μου αρέσει. Μόνο ένα σημείο μου αρέσει . . .





Και αυτό είναι το διπλό της Χάντερσφιλντ στο 4,00 μέσα στην Ίπσουιτς. Η Χάντερσφιλντ βρίσκεται σε άνοδο. Μετράει τρεις σερί νίκες. Και μάλιστα από τις τρεις, οι δύο είναι εκτός έδρας. Δείγμα του ότι παίζει έξυπνα εκτός και συνάμα είναι αποτελεσματική. Η Ίπσουιτς είναι και αυτή από την μεριά της σε καλή φάση. Μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά δεν γίνεται να δεχτώ την τόσο μεγάλη απόδοση που έχει το διπλό της Χάντερσφιλντ (4.00).

Αν δεν δείτε τα νούμερα των δύο ομάδων θα δείτε ότι σε πολλούς τομείς (όπως για παράδειγμα στην φόρμα των ομάδων και στα τελευταία εντός/εκτός ματς) υπάρχει μία ισορροπία στις δύο ομάδες. Και ελαφρώς καλύτερη είναι η Χάντερσφιλντ. Επίσης, στην βαθμολογία βρίσκονται μαζί στην ένατη θέση.

Οπότε προς τι αυτό το 4,00 στην Χάντερσφιλντ ; ; ; Το βρίσκω υπερβολικό . . . Κάπου στο 3,00 το περίμενα. Το κρατάω αυτό το διπλό.

Να πω την αλήθεια κρυφοκοιτάζω και το διπλό - μπόμπα της Μπάρνσλεϊ στο 5,50 . . . Αλλά πιθανόν να το αφήσω γιατί με χαλάει πολύ το αήττητο εντός της Μπέρνλι και αυτό το 1-1-7 εκτός της Μπάρνσλεϊ . . .

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 516,15 μονάδες
Κέρδη (4-12-2013): 70,88 μονάδες
Υπόλοιπο: 587,03 μονάδες
Ποντάρισμα (7-12-2013):

Μονά αποδεκτά
Ίπσουιτς - Χάντερσφιλντ 2 (4.00) Χ 17 μονάδες
Συνολικό ποντάρισμα: 17 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 570,03 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου