Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Geobet: 2 στροφές πριν το τέλος του χρόνου....

Στο τέλος έφαγε το γκολ η Εϊμπαρ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πονφεραντίνα και γύρισε το παιχνίδι σε 2-1 εμποδίζοντας μας να πάμε σε ακόμα ένα ταμείο. Στο άλλο παιχνίδι της 2άδας (κύπελλο) η Ρεάλ Χαέν αν αν και έχανε με 1-0 από την Εσπανιόλ κατάφερε να αγγίξει το 1 dnb που ποντάραμε κάνοντας στο β' ημίχρονο την ανατροπή με 2-1. Κάπου εκεί όμως ήρθε η ισοφάριση 2-2 κ μείναμε να περιμένουμε την Εϊμπάρ.... πλούσιο το πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο 2 αγωνιστικές πριν την αλλαγή του χρόνου....




Αλαβές - Λούγκο: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Λα Κορούνια. Δέχθηκε 2 γκολ μέχρι το 48' με τις 2 ουσιαστικές φάσεις της Ντεπορτίβο. Μείωσε με πέναλτι σε 2-1 στο 68' και έχασε ακόμα 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Από την άλλη η Λούγκο δεν ήτανε χειρότερη αλλά πιο άσφαιρη από την Αλκορκόν. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48' ισοφάρισε και ενώ έμεινε η αντίπαλος με 10 στο 80' και πίεζε για τη νίκη δέχθηκε στην εκπνοή του αγώνα το γκολ.

Σούμα: Η Λούγκο αναμένεται να παίξει κλειστά ωστόσο το παιχνίδι θα έχει φάσεις. Πιο σίγουρο το goal/goal στο 1,90 πιο ρισκαδόρικο το over 2,5 το οποίο όμως για να βγει πιστεύω περνάει από το πρώτο.


Χιρόνα - Ουέλβα: Δίκαιη ήττα για το πρωτάθλημα απο την Ρεάλ Β' με 3-2 αφού και τα 2 γκολ που πέτυχε τα πέτυχε κόντρα στην ροή - κυριαρχία της Ρεάλ. Για το κύπελλο και με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα (μισοί βασικοί) έφερε 1-1 με την Χετάφε. 1-1 ήτανε το τελευταίο της για το πρωτάθλημα παιχνίδι με την Ρεά Χαέν εντός έδρας, ενώ για το κύπελλο και με πολλές αλλαγές κατάφερε και κέρδισε την Λεβάντε εντός με 1-0. Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή για την ακρίβεια ασύνδετη στο ματς με την Χαέν με αρκετά λάθη.

Σούμα: Αρκετά πλήρης η Ουέλβα μετά απο πολύ καιρό που έχει 8/8 over εκτός έδρας, 4 η Χιρόνα εντός. Πάμε λοιπόν με το πιο σίγουρο goal/goal στο 1,72.

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: Μετά από 2 ήττες από Μπιλμπάο (1-0 για το πρωτάθλημα) και Άγιαξ (2-1 για το Champoions League) επανήλθε στις νίκες με το εμφαντικό 6-1 απέναντι στην Σέλτικ για την τελευταία αγωνιστική στην φάση των ομίλων. Χατ τρικ ο Νεϊμάρ..... εν τω μεταξύ 1-4 την Καρταχένα στο κύπελλο αν και βρέθηκε να χάνει.... Το κίτρινο υποβρύχιο από την άλλη με γκολ στο φινάλε έσωσε την παρτίδα στο παιχνίδι κυπέλλου με την Έλτσε στο εντός έδρας 2-2. Αν και προηγήθηκε βρέθηκε μέσα σε πέντα λεπτά (61', 66') να χάνει με 1-2. Στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα έφερε 1-1 εκτός με την Μάλαγα δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή του αγώνα.

Σούμα: Πιθανόν μετά απο τόσες ατυχίες να μπορέσει να πάρει τελικά αποτέλεσμα μέσα στο Καμπ Νου ακόμα όμως κι αν δεν το καταφέρει έχει τις δυνατότητες να απειλήσει και να πετύχει γκολ. Goal/goal λοιπόν στο 1,72.



Φιλική συμβουλή: Δεν αναμένεται να ξεφύγει το σκορ στο Οσασούνα - Ρεάλ, καλό για 2-3 γκολ. Γρανάδα και Χετάφε έχουν την δυνατότητα να φύγουνε με βαθμό/ούς απο  τις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους που κρίνεται ότι είναι στα μέτρα τους. Ωραίο goal/goal και το Λας Πάλμας - Ρεάλ Β'. Όσο για τα 2 αυριανά παιχνίδια στις 13.00 βλέπω X2 την Λα Κορούνια με 2-3 γκολ και ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρεις ίσως και με goal/goal στο Αλμερία - Εσπανιόλ γιατί σημείο δεν βγάζω....



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 1050 μονάδες
Ποντάρισμα (14/12/2013):
Τριάδα:  Αλαβές - Λούγκο                                                      goal/goal (1,90) 
               Χιρόνα - Ουέλβα                                                         goal/goal (1,72)
               Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ                                         goal/goal (1,72)
                 
Συνολική απόδοση : 5,60 Χ 20 Μονάδες 
 και με λίγο ρίσκο....


Δυάδα:  Αλαβές - Λούγκο                                                       over 2,5 (2,25) 
               Χιρόνα - Ουέλβα                                                    Combos 2 και over 2,5  (4,50)

Συνολική απόδοση : 10,12 Χ 10 Μονάδες
 
Νέο υπόλοιπο: 1020 μονάδες              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου