Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Jermain Defoe: Top 5 αγώνες με την Tottenham (vids)

Ο Ζερμέν Ντεφόε κατά πάσα πιθανότητα θα φύγει από την -αγαπημένη μου- Τότεναμ τον Ιανουάριο, και έτσι στο παρακάτω άρθρο σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα παιχνίδια που έπαιξε ο Άγγλος επιθετικός με τη φανέλα των Σπιρουνιών.



 


5. Τότεναμ-Μάριμπορ 3-1 (08/11/12)

Η Τότεναμ είχε κληρωθεί σε σχετικά εύκολο όμιλο για να προκριθεί, αλλά το χατ τρικ του Ντεφόε απέναντι στη Μάριμπορ την 4η αγωνιστική των ομίλων έδωσε στην Τότεναμ την πρώτη της νίκη μετά από 3 ισοπαλίες, και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.




4. Σάουθεντ-Τότεναμ 0-1 (20/12/06)

Εντάξει ο αντίπαλος φυσικά και δε λέει και τόσα πολλά, όμως σίγουρα ένα γκολ στο 115ο λεπτό (ή 25ο της παράτασης, όπως θέλετε) του αγώνα, περιέχει τα δικά του ξεχωριστά πανηγύρια, τη δική του ξεχωριστή σημασία (εν τω μεταξύ πεντακάθαρο οφσάιντ αλλά με τι ψυχή το ακυρώνεις;). Για την ιστορία, αυτό το γκολ του Ζερμέν έδωσε στην Τότεναμ την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, όπου αποκλείστηκε από την Άρσεναλ.




3. Τότεναμ-Σαουθάμπτον 5-1 (18/12/04)

Είναι το πρώτο χατ τρικ του με τη φανέλα της Τότεναμ. Ο μόλις 22 ετών Ντεφόε, πραγματοποιούσε τη χρονιά του ξεπετάγματός του, αφού είχε σκοράρει 6 γκολ στις πρώτες 10 αγωνιστικές, ενώ αυτό το χατ τρικ τον έθεσε πολύ ψηλά στα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.




2. Τβέντε-Τότεναμ 3-3 (7/12/10)

Η Τότεναμ, χάρη σε αυτά τα 2 γκολ του Ντεφόε μέσα στην Ολλανδία πήρε την πρώτη θέση σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο, αφού την ίδια ώρα η 2η Ίντερ έχασε 3-0 από τη Βέρντερ. Έτσι, στην πρώτη τους συμμετοχή σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία τους (από καταβολής-μετονομασίας του θεσμού το 1992), οι Σπερς παίρνουν την πρόκριση από τον όμιλο και μάλιστα ως 1οι!




1. Τότεναμ-Γουίγκαν 9-1 (22/11/09)

Αναμφίβολα η καλύτερη βραδιά στην καριέρα του Ντεφόε. Η Τότεναμ νικάει τη Γουίγκαν με το ιστορικό σκορ του 9-1, με τον Άγγλο φορ να πετυχαίνει 5 γκολ! Ένας αγώνας που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο ίδιος.

1 σχόλιο:

  1. καλος παικτης αλλα ποτε δεν εφτασε στο σημειο που περιμεναν ολοι....
    η τοτεναμ πλεον εχει πολλες λυσεις επιθετικα , οποτε ο Ντεφοε αν θελει να εχει παιχνιδια για το μουντιαλ θα πρεπει να φυγει οπως λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή