Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τελεία στο σερί των Άγγλων

Αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική του απίθανου σερί των Άγγλων. Σχεδόν κάθε 2-3 μέρες υπάρχουν συνεχόμενες αγωνιστικές στην Αγγλία κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Αυτό είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιρόφιλους. Είναι κακό όμως για τους παίκτες του στοιχήματος. Πόσο μάλλον όταν διανύουμε μία χρονιά στην Αγγλία που τα σημεία δεν κάθονται . . .

Ας περάσουμε να δούμε τις επιλογές μας για την πρώτη μέρα του χρόνου...





Τρεις επιλογές θα κρατήσω για ποντάρισμα . . .

Κρατώ τον άσσο της Κρίσταλ Πάλλας στο 2,40 απέναντι στην Νόριτς. Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε η Πάλλας ακόμα και για τις μεγάλες ομάδες (Μαν Σίτι, Τσέλσι)... Η ομάδα δουλεύεται πολύ καλά από τον προπονητή, προσπαθεί να διασφαλίσει πρώτα το μηδέν πίσω και μετά ψάχνει το γκολ. Κόντρα σε μία Νόριτς η οποία είναι μία μετριότητα δεν έχει να φοβηθεί κάτι η Πάλλας. Άλλωστε παίζει εντός έδρας και τέτοιου είδους αγώνες καλό είναι να τους κερδίζει. Είναι ομάδες ίδιων στόχων.

Επίσης, κρατάω το διπλό της Νιουκάστλ στο 3,00 μέσα στην Γουέστ Μπρομ. Η Νιουκάστλ είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα δεν είναι ομάδα για να μπει στην πρώτη τριάδα όμως έχει όλα τα φόντα για να κυνηγήσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα - εξάδα. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να λυγίσουν οποιαδήποτε άμυνας της κατηγορίας. Η Γουέστ Μπρομ είναι χωρίς νίκη για έξι αγώνες. Ντεφορμέ δηλαδή. Μάλιστα στα τελευταία τρία εντός έδρας ματς έχει απολογισμό 0-1-2.

Τέλος μου αρέσει το διπλό της Μπέρτον στο 2,55 μέσα στην Μάνσφιλντ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπέρτον, φορμαρισμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική συνολικά εκτός έδρας. Η Μάνσφιλντ, έχει τρεις σερί εντός έδρας ήττες και συνολικά μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Αυτές είναι οι τρεις επιλογές μου . . . Από κει και πέρα μου αρέσουν σε μεγαλύτερες αποδόσεις τα διπλά των Σάντερλαντ (3.75), Μπόρνμουθ (4.50) και Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ (3.60). Παρόλα αυτά δεν θα τα προτείνω σήμερα . . . Απλά αναφέρω τις σκέψεις μου.

Αρχικό κεφάλαιο: 1000 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο: 488,98 μονάδες
Κέρδη (28-12-2013): - μονάδες
Υπόλοιπο: 488,98 μονάδες
Ποντάρισμα (1-1-2014):

Trixie (2-3): Κρίσταλ Πάλλας 1 (2.40) - Νιουκάστλ 2 (3.00) - Μπέρτον 2 (2.55). Με 15 μονάδες στις δυάδες και 7,5 μονάδες στην τριάδα. Σύνολο: 49 μονάδες.
Συνολικό ποντάρισμα: 52,5 μονάδες
Νέο υπόλοιπο: 436,48 μονάδες


Με την ευχή το 2014 να φέρει σε όλους μία νέα και επιθυμητή αρχή . . .

4 σχόλια:

  1. Βλεπω η τυχη να σου επιστρεφει οτι σου χρωσταει την νεα χρονια....(Σε αλλους δεν επιστρεφει ποτε..χαχα)...

    Καλή χρονιά και καλά κέρδη να έχετε..

    Πιστεύω με τις νέες ιδέες θα αυξηθεί και η επισκεψιμότητα...

    marauder3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου μαράουντερ γίγαντα...

    Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας... Με υγεία που είναι το κυριότερο και προσεκτική διαχείριση του εαυτού μας μετά..

    Για να δούμε... Κάτι χρωστάει πλέον η Αγγλία...

    Όπως και σε σένα χρωστάει ο διαγωνισμός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη χρονια σε ολο τον κοσμο και πολλα ταμεια τζιμ και στους υπολοιπους συντακτες του blog.

    Δες τα μαιλ σου τζιμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονιά Νικ...

    Απάντησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή